Letisztult esküvői editoriallal inspirál a magyar sminkes-fodrász duó

2020. július 20.
Kozma Norbi fodrász munkáit nagy eséllyel sokan ismeritek már a Marie Claire magazinban megjelent divatanyagok vagy éppen címlapfotózások kapcsán. Norbi most egy különleges, a 2020-as vírushelyzet esküvőire szabott beauty editoriallal jelentkezik, amelyet Kökény Juci sminkessel közösen hoztak létre.

A sorozat ötlete onnan jött, mesélte nekünk Norbi, hogy pár év kihagyás után újra együtt dolgoznak Kökény Juci sminkessel. A bevált felállás „rebootját” szerette volna a duó egy közös, a mai időkre szabott beautyanyaggal megünnepelni.

Szofi

„A fókuszába a sminket helyeztük a sorozatban, és az esküvő, menyasszony témakörből merítettünk inspirációt – teszi hozzá Kozma Norbi, aki szerint az anyagot nevezhetjük reflektálásnak is az elmúlt időszakra. – Sok párnak szűk kőrben kellett ünnepelnie a nagy napot, amihez próbálunk némi ötletet adni. A frizura és az öltözék abszolút letisztult, egyszerű. A ruhák, kiegészítők mind használtruha-üzletekből vannak, ez alappillére volt az elkészült anyagnak.” Jucinak és Norbinak ugyanis egyaránt fontos a fenntartható divat, ennek pedig mindenképp teret akartak adni az inspirációs képsorozatban.

Láttad már?

„Rajongunk az egyszerű vonalat követő menyasszonyokért. Nagyon közel áll hozzánk a most virágkorát élő gyöngy és arany kombináció, mindezeket pedig szerettük volna a sminkben megmutatni szép, natúr bőrön” – árulta el a Juci és Norbi, milyen stílust is állítottak reflektorfénybe a fotózáson, megemlítve azt is, hogy Kovács Tamás fotósnak sikerült pont olyan csodás atmoszférát teremtenie, amit elképzeltek, és amin keresztül minden finom részlet értelmet nyer.

Fotó: Kovács Tamás
Stylist: Lanczki Laura
Smink: Kökény Juci
Haj: Kozma Norbi
Modellek: Török Szofi, Tamáska Gabi, Lanczki Laura, Kendik Janka, Salamon Kitti

Laura

Kitti

Janka

Gabi

Olvastad már?