Szupermodell rántja le a leplet a sminkmogulok életéről

2020. augusztus 05.
A jelenleg egyik legmenőbbnek tartott streamingplatformon kifejezetten a szépség világában elmerülő sorozat indul Rosie Huntington-Whiteley egykori Victoria Secret modell vezetésével. A Quibi augusztus 10-én indítja az About Face szériát, hat beautymogul – köztük Huda Kattan és Kylie Jenner – vendégszereplésével, akik egészen bennfentes titkokat árulnak majd el a szépség és a brandépítés kapcsán az életükről.

A hasonló „niche” szépségtartalmakra nem sok példát láthatunk, így most kifejezetten üdítő, hogy a korábban Disney stúdióvezető és DreamWorks társalapító Jeffrey Katzenberg Quibi nevű streamingplatformján hasonló fába vágja a fejszéjét.

Quibi.com

Az augusztus 10-én induló, hatrészes About Face sorozatban számos sminkmogul mellett Kylie Jenner és Huda Kattan is részt vesznek vendégként. A show arca, vagyis vezetője Rosie Huntington-Whiteley angol modell lesz (nem mellesleg Jason Statham felesége), aki a sok milliós követőtáborral rendelkező, dollármilliós brandet építő, fiatal beautymogulokat faggatja majd arról, hogy építették fel magukat, imídzsüket, üzletüket. Emellett a műsorral igyekeznek majd rávilágítani a szépségipari vállalkozások előnyei mellett annak tényleges lehetőségeire és hátrányaira is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy EID my loves ❤️❤️❤️ Wish you guys an amazing & safe holiday 🙏🏽🎉 Pics edited by @hudabeauty.updates ❤️🙌🏽 How talented is she?

HUDA KATTAN (@hudabeauty) által megosztott bejegyzés, Máj 23., 2020, időpont: 12:51 (PDT időzóna szerint)

Jenner igazi húzónév a vendégszereplők sorában (állítólag a legfiatalabb dollármilliárdos sminkguru, bár ezt a címet időközben a Forbes magazin kétségbe vonta), de a beautyaddict Insta-követőknek a Kattan név is sokat mondhat.

Rosie Huntington-Whiteley

A Huda Beauty márkát 2013-ban nővéreivel és férjével megalapító Huda Kattan három évvel azután vágott bele a sminkbizniszbe műszempillák széles skálájával, hogy saját blogot indított. Azóta meg sem állt a neve alatt futó kismillió sminktermékig, sőt Kylie Jennerhez hasonlóan saját bőrápolási családot is kínál (Wishful néven).

Láttad már?

Huntington-Whiteley a két giga név mellett olyan további húzóneveket is faggat majd a műsorban, mint a Glossier alapítója és vezérigazgatója, Emily Weiss, a híres sminkmester, Sir John, a The OUAI márka alapítója és sztárfodrász, Jen Atkin, valamint a dél-koreai szépséginfluenszer, Park Hye-min.

Fotó: Getty Images