A 2020-as karácsonyi szezon legjobb adventi szépségnaptárai

2020. november 30.
Évről évre egyre több gyártó rukkol elő a szépségfronton saját adventi kalendáriummal. Kis és nagy márkák, elérhetőbb vagy épp borsosabb árú gyönyörűségeiből válogattuk ki az idei kedvenceinket.

Sminkfókusz: MAC

Igazi ínyencség a sminkekben utazó szépségmániásoknak, abból is a luxuskategória, ami a bőséget illeti. A 100 ezer forintnyi – köztük a jól ismert, szuperpigmentált MAC rúzsok hatféle színben, mini Strobe krém és Fix +, ajakfények, szemhéjpúderek és ajakfények – közönségkedvencet tartalmazó karácsonyi kalendárium 69 ezer forintba kerül, és egészen káprázatos, egyúttal sikkes outfitben csillog ki a hagyományosabb dizájnt kapott társai közül. Természetes bőség: L’Occitane

A francia márka idei Klasszikus adventi kalendáriumában olyan must have kincseket rejtett a 24 ablak mögé, mint a jól ismert Shea vajas kézkrém, Mandulás tusfürdő olaj vagy a díjnyertes Immortelle Night Reset szérum. A 19 900 forintos beautykalendáriumot egyébként a díjnyertes francia illusztrátor, Edith Carron kelti életre bohókás rajzaival.

Zöld-arany ragyogás: Marionnaud

A Marionnaud idén My Glittering Chalet néven jött ki egy arany-zöld ünnepi válogatással. A csillogó faházat megjelenítő kalendárium ára 10 300 Ft (online jelenleg 7725 Ft), és 24 ünnepi meglepetést tömörít, köztük egy mini kabuki ecsetet, egy színjátszó szemhéjfesték-bázist és egy szikrázó szemceruzát, hogy néhány ígéretes indulót említsünk…

Kattints tovább!

 


Hand made & vegan: Lush

A természetes és illatos szektor kedvelőit a Lush kézzel készült, újrahasznosított és újrahasznosítható  csomagolású kalendáriummal (29 190 Ft) kényezteti, és az adventi történet itt még nem ér véget. 24 vegán termék: karácsonyi kedvencek, retró visszatérők és 3 exkluzív újdonság különböző termékcsaládból kényeztet minket decemberben nap mint nap – egészen karácsonyig.adventi kalendárium

Ampullakúra 24 lépésben: Babor

Azoknak, akik nem a sminkek, de nem is a testápolás, hanem kifejezetten az arcápolás téren keresnek kalendáriumba rejtett csodákat. A Babor idén (is) előállt egy nagyon kompakt adventi szettel: a 21 900 forintos szett lényegében egy ampullanaptár (hivatalos nevén Babor Adventi ampullanaptár). A 24 napos bőrápolási kúra négy intenzíven hidratáló ampullával indul a puha és selymes bőrért, míg a további ablakok mögé rejtett szépségelixírek a bőr feszesítésében, ragyogásában és a hibátlan bőr kialakításában alakítanak nagyot és látványosat.

Jóbarátok-rajongóknak: Mad Beauty

A Friends Advent Calendar adventi kalendáriumot a Jóbarátok sorozat ihlette, amelynek jegyében 12 fürdőterméket rejtett a brit márka a szuperszínes és szupercuki adventi pakkba. A szórakoztató fürdőbombákkal megpakolt, 6490 forintos naptár tuti siker lehet nemcsak a sorozat rajongói, hanem a téli szezonban forrófürdő-függők és otthoni wellnessmániások esetében is.

adventi kalendárium

Van zsákodban minden jó…: Cosmeterie

A 35 280 forintba kerülő Cosmeterie Beauty adventi naptár 24 zsákba rejtett meglepetést tartalmaz – méghozzá több mint 80 000 Ft értékben. A limitált szériás kalendárium varázsa, hogy többféle márkától tartalmaz jobbnál jobb termékeket, mégpedig eredeti és kis méretben. Csak egy kis ízelítőként következzen néhány: All Tigers, Bio Thai, BIOVÈNE, Egyptian Magic, Frau Tonis Parfum és Bondi Wash.

Olvass tovább!