1,5 millióan lájkolták Lady Gaga szájfénytesztjét

2020. július 09.
2020 egyik legizgalmasabb szájfényszériáját produkálta nemrégiben Lady Gaga. A Haus Laboratories sminkekkel, köztük az ajakfényújdonsággal készült „saját készítésű” sminkjét a rajongóival is megosztotta.

A Haus Laboratories márka alig egy éve startolt el, és eddig nem okozott csalódást. A Lady Gaga által alapított márka 2019-es nyári beharangozását óriási várakozás előzte meg, a színes, kreatív határokat feszegető sminktermékekről és a segítségükkel készült sminkekről pedig a híresség rendszeresen oszt meg az Instagram-oldalán is tartalmat.

A legütősebb képek persze a márka Insta-feedjébe kerülnek ki, ahogy most például a @hauslabs az új Lip Riot Lip Glosses, azaz a nemrég bevezetett ajakfényekre helyezi a hangsúlyt. Gyönyörű és nagyon változatos színválasztékkal jöttek ki, az tény, az olyan fantázianeveken futó új árnyalatokat pedig, mint Glass Slipper és Violet Disco, már most nagyon méltatják a szépségszerkesztők.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨ AVAILABLE NOW ✨ 9 NEW SHADES OF LE RIOT LIP GLOSS + 7 NEW SHADES OF RIP LIP LINER Find them now at hauslabs.com & amazon.com/hauslabs Which shades are you scooping up? 👀

HAUS LABORATORIES (@hauslabs) által megosztott bejegyzés, Jún 30., 2020, időpont: 9:02 (PDT időzóna szerint)


Az újdonságokért nem túl meglepő módon maga Lady Gaga is rajong, olyannyira, hogy az új széria egyik darabját magán mutatta be a rajongóknak. A Haus Laboratories sminkekkel, és persze az új ajakfények egyikével készült sminkről készült képet a következő képalával posztolta: „Amikor karanténidőszakban csak úgy kisminkeled magad… 🤦♀️💕”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When you do your makeup during quarantine just cuz… 🤦‍♀️💕

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés, Júl 2., 2020, időpont: 10:00 (PDT időzóna szerint)

A 1,5 millió lájkot kapott képhez még az énekesnő saját márkájának profilja, a @hauslabs is hozzászólt. QUEEN OF GLOSSY LOOKS ✨✨✨, azaz a glossy lookok királynője – írták a kép alá, és nem is tévedtek vele…

Láttad már?