Magyar modellfiú a Louis Vuitton új illatának kampányarca

2021. június 10.
Misa Patinszkit, a Wam Models modelljét választotta a híres francia divatház az új, Imagination fantázianevű parfümjéhez. A Louis Vuitton 5 év után rukkolt elő új illatával, így szakmai berkekben is óriási elismerésnek számít a fiatal magyar modell francia kampányban való szereplése.

Patinszki Misával nem első ízben találkozhattok, korábban a Marie Claire magazinban is készült vele interjú, de itt, a marieclaire.hu-n is feltűnt már. Az egyetlen magyar férfimodellként kapott szerepet Dolce & Gabbana beautykampányban, emellett közel tízszer sétált a híres divatház kifutóján, és négy alkalommal szerepelt világkampányaiban. Láthattuk Versace óra- és napszemüvegreklámban is, valamint Jean Paul Gaultier illatának arcaként is.

Most azonban minden eddiginél nagyobb megtiszteltetés érte, hosszú kihagyás után a Louis Vuitton újonnan megjelent parfümjének globális modellje lett. Ezzel ő lett az első olyan magyar férfimodell, akinek az arca innentől összekapcsolódik egy illattal.


patinszki-misa-louis-vuitton

A forgatás a Kanári-szigeteken zajlott, amelyről izgalmas kulisszatitkok is kiderültek. Az egyik jelenetnél a rendező azt szerette volna, ha Misa a sziklás partszakaszon kapaszkodik fel, viszont a biztonsága érdekében ezt egy dublőrrel vették volna fel. A snitt végül kimaradt, így végig Misát láthatjuk a csodás képi világú anyagban.

patinszki-misa-louis-vuitton

Fotó: Wam Models

Kattints tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!