Bella Hadid fodrásza szó szerint a haj szobrásza

2021. június 16.
Bella Hadid fodrásza a divatipar egyik legmeghtározóbb mestre, aki modelljeivel együtt szereti megálmodni a tökéletes hajkoronát.

A feketeözvegy Bella Hadid fodrásza, Evanie Frausto a szürrealitás mestere, aki mindent elkövet azért, hogy munkáját ne lehessen egykönnyen elfeledni. „Sok energiát fektetek abba, hogy a munkám tényleg különleges legyen, és bízom benne, hogy ezzel másokat is inspirálhatok” – nyilatkozta a mexikói–amerikai fodrász, aki a divatipar berkein belül nagyon nagy név, igazán híres szoborszerű alkotásaival lett.

A fiatal tehetség édesanyja, nagymamája és négy lánytestvére között nőtt fel, a rengeteg női energia pedig nagy hatással volt rá. Édesanyja például soha nem hagyta el úgy a házat, hogy a haja vagy a sminkje ne lett volna makulátlan.

„Tinédzserként a MySpace szcéna volt rám nagy hatással. A megjelenés nagyon punk volt, tetszett a hajfestékek bátor színe, a piercing és az eyeliner. Mindig más színű volt a hajam, újabb és újabb piercingeket csináltattam az arcomra, és sokat kísérleteztem azért, hogy megtaláljam, hogyan fejezhetem ki a személyiségem a legjobban – nyilatkozta a mesterfodrász, aki nagyon szeret Bella Hadiddal dolgozni. – Irtó keményen dolgozik, a fotográfiát is rendszeresen tanulmányozza. Mindig, amikor vele dolgozom, megosztjuk egymással a meglátásainkat, és közös munkával jutunk el a végeredményig. Nagyon nyitott vagyok az együttműködésre. Számomra fontos, hogy a modellek jól érezzék magukat, éppen ezért mindig meghallgatom, hogy mit gondolnak” – nyilatkozta a sztárfodrász, aki azt is bevallotta, azért lett belőle fodrász, mert az amerikai egyetemek túlságosan drágák voltak.

A sztárfodrász korábban az Instagramon kutatta az újabb ötleteket, ma azonban régi könyvek, magazinok, újságok fotóit keresi.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!