Tilda Swinton szépségtrükkjei

2021. augusztus 17.
60 évesen is csodás bőr, minimalista smink és frizura, Tilda Swinton külseje a természetes kategóriában abszolút dobogós Hollywoodban a kortársai között. Megnéztük, mivel is éri el mindezt.

Amellett, hogy igen szerethető jelenség mind külsejét, mind pedig munkásságát nézve, a színésznő Hollywood-szerte jó példa arra, hogyan lehet irigylésre méltó formában maradni a 60-as éveinkre úgy, hogy nem feltétlenül plasztikai sebészek sokaságának munkáját képzeljük mögé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tilda Swinton (@tildaswintonislove) által megosztott bejegyzés

Mindig friss és makulátlan a külseje, a stílusa pedig egyszerűen zseniális, igazi rendhagyó szépségikonná nőtte ki magát az utóbbi években. Ő maga még egy 2015-ös interjújában azt nyilatkozta, soha nem függött különösebben a kinézetétől.

Azért persze van jó pár praktikája, még ha alapvetően minimalista vonalon is mozog, ami biztosan hozza számára a sikert a szépségápolásban. Ilyen többek között a bőrradírozás, amelyhez állítólag minden körülmények között és rendszeresen ragaszkodik. Bőrgyógyásza, Cristina Radu (aki egyébként Olivia Munn, Brad Pitt és Rooney Mara arcát is kezeli) a W Magazine-ban a napi hámlasztásra esküszik. „Minden nap érdemes hámlasztani az arcot, a testet, a kézfejünket, a könyököt, a térdet és a sarkainkat – minden nap” – hangsúlyozta Radu a kiadványnak, hozzátéve, hogy mindezt gyengéden és alaposan végezzük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

själ skincare (@sjalskincare) által megosztott bejegyzés


A ragyogásfokozás terén Tilda állítólag egy ultradrága szérumra esküszik. A Själ Bio-Regeneratif Serum (260 dollár) tavaly nyáron óriási segítség volt a sztár számára, aki egy forró, száraz forgatási helyszínen nyúlt utána. „Hatalmas változást hozott.” A hidratáló szérum egyúttal a C-vitamint és a bőrfényesítő összetevőket sem nélkülözi. A beautyrutinja részeként, pontosabban beauty must have-ként említi a jó alvást is – amelyből a szakértők (Sleep Foundation) 26–64 év között egy átlagos embernek napi 7-9 órára van szüksége.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NARS Cosmetics (@narsissist) által megosztott bejegyzés


Az androgün stílusáról ismert Tilda a sminkektől sem fél, azt mondja a makeupokban rejlő átalakulási lehetőséget nagyon élvezi – ennek fényében nem is meglepő, hogy egy sminkmárka kampányfelkérésére is igent mondott.

Olvasd tovább!

Forrás: Womenshealthmag.com