Chanel podcast: főszerepben Tilda Swinton és Keira Knightley

2021. január 25.
A Chanel újabb podcastsorozattal indítja az évet, a témák és a szereplők pedig ezúttal is a legizgalmasabb alkotók közül kerülnek ki.

A francia Chanel divatház új podcastsorozatot indított el Chanel Connects címen, ami kimagasló tehetségeket, művészeket, alkotókat mutat be, miközben a kultúra jövőjének kérdését boncolgatja. Természetesen a Covid témája megkerülhetetlen, hiszen ami egészen biztos, hogy a korlátozások után egy radikálisan új világba lépünk be.

„Bár a galériák, a színházak és a stúdiók egy időre elsötétültek, az alkotók nem pihentek, és a továbblépés lehetőségein dolgoztak” – nyilatkozta Yana Peel, a Chanel globális művészeti és kulturális vezetője, és hozzátette, eljött az idő, hogy a kreatív gondolkodók megosszák elképzeléseiket más tudományterületek képviselőivel, intézményeivel.

Chanel Tilda Swinton

Tilda Swinton a Chanel Collection Metiers d’Art Paris bemutatóján

A podcasteket a Spotify, az Apple csatornáin, illetve a Chanel weboldalán lehet elérni, ahol izgalmas beszélgetéseket hallgathatunk a női szerepvállalástól, a fekete tervezők felemelkedésétől és a technológia vívmányaitól kezdve a kreatív munka új útjain át a kultúra szerepének előmozdításáig. A podcast előadói között olyan ismert neveket találunk többek között, mint Tilda Swinton és Keira Knightley színészek, a divatháznak modellkedő Pharrell Williams zenész, tervező, Lulu Wang, Garrett Bradley és Eliza Hittman filmrendezők, Arthur Jafa és Jennifer Packer művészek.

A Chanel Connects a divatház második podcastsorozata, 2017-ben már bemutatták a 3,55-öt, ami a tervezés, a gyártás, a bemutatók világának kulisszái mögé adott betekintést.

Forrás: Fashionunited Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!