Tilda Swinton cannes-i szettjeinél nincs üdítőbb

2021. július 16.
Az idei cannes-i filmfesztivál csordultig van izgalmas és felemelő pillanatokkal, amik közül Tilda Swinton szettjeit egyszerűen nem lehet kihagyni.

Marion Cottilard felbecsülhetetlen értékű Chanel ruhája és Bella Hadid káprázatos Schiaparelli műalkotása mellett nem lehet nem megemlíteni a mindig különleges Tilda Swintont, aki hála istennek újra összeállt Haider Ackermann kolumbiai születésű francia tervezővel, hogy két nagyon látványos szettel tekerje el a fejünket.

Wes Anderson filmje, a The French Dispatch premierjén úgy lépett a vörös szőnyegre, mint egy földönkívüli punk: egyszerre volt zavarbaejtő, egyedi, feltűnő és hibátlan. A levágott ujjú, rózsaszín szaténmellény, a narancssárga, földig érő szoknya és a flitteres zöld felső kombinációja tényleg úgy hatott, mintha Tilda Swinton egy másik – izgalmasabb – bolygóról érkezett volna Cannes-ba.

Tilda Swinton

Tilda Swinton

A bemutató másnapján a skót színésznő újra egy Haider Ackermann szettben jelent meg, ezúttal egy lélegzetelállítóan kék nadrágkosztümöt kapott, amiben ugyancsak ott volt a játék, hiszen az felrúgni látszik a szabászat törvényszerűségeit.

Tilda Swinton

Tilda Swinton

Tilda Swinton

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!