Az Alexander McQueen bemutató előtt két héttel fedezték fel az orvostanhallgató modellt

2021. október 15.
Egy véletlenszerű találkozásnak köszönheti élete egyik legizgalmasabb élményét a harmadéves egyetemista, aki az Alexander McQueen kifutón debütált modellként.

Helena Jay harmadéves orvostanhallgató egy szombati napon a londoni Regent’s Parkon sétált keresztül, amikor leszólította őt a Next Models menedzsere, Logan Harper. Telefonszámot cseréltek, pár napon belül találkoztak – a 20 éves lányt pedig kapásból leszerződtették Alexander McQueen 2022-es tavaszi-nyári ready to wear kollekciójának divatbemutatójára. A történetnek azonban volt egy bökkenője: Guido Palau, a show fodrásza kitalálta, hogy Helena haját fessék levendulaszínűre – az ugyanis tökéletes illett ahhoz a fűzős, kristályokkal és lágy masnikkal díszített tüllruhához, amit a bemutatón viselt. Helena, bár korábban soha nem festette a haját, belement a dologba – levendulaszínű tincseit pedig azóta is imádja.

„Nagyon új nekem a divat világa, éppen ezért ez volt a lehető legjobb első alkalom, amiben részem lehetett – nyilatkozta az egyetemista, aki egy parkolóház tetejére megálmodott kifutón debütált. – A bemutatóhoz foghatót korábban még soha nem láttam… egy nagy buborék az égen” – mondta Helena, aki az ígéretes modellkarrierje ellenére tanulmányait nem hagyja abba, ugyanis nem tartja kizártnak, hogy egyszer orvos lesz belőle.

 

View this post on Instagram

 

helena jay (@helenaij) által megosztott bejegyzés

 

View this post on Instagram

 

helena jay (@helenaij) által megosztott bejegyzés

Forrás: Vogue Fotó: IMaxTree

Olvasd el ezt is!