Chrissy Teigen bevállalta a szemöldök-átültetést

2021. november 24.
Az amerikai modell köztudottan nagy barátja a plasztikai és esztétikai beavatkozásoknak. Legutóbb a tinédzser korában túlszedett szemöldökét pótolta egy különleges eljárással.

A 35 éves, kétgyerekes anyuka gyakran használja Instagram-profilját arra, hogy saját példájával segítsen másoknak, akik hasonló cipőben járnak. Ezen a platformon mesélt már a megbánt mellnagyobbításáról, későbbi rekonstrukciós műtétjéről, de a botox iránti elkötelezettségről is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Chrissy nagy kísérletező, ami az új megoldásokat illeti szépség terén, legutóbb pedig egy tinédzser kori „botlása” következményeivel igyekezett leszámolni. Instagram-sztorijában arról számolt be, hogy egy különleges szemöldök-transzplantációs eljárás segítségével igyekszik dúsabbá tenni a szemöldökét.

A közösségi médiában végül nemcsak az eredményt mutatta meg, hanem egyúttal figyelmeztette a mostani tinédzsereket is, hogy ne kövessék el ugyanazt a hibát mint ő, vagyis ne szedjék túl, formázzák vékonyra a szemöldöküket.

chrissy-teigen-szemoldok

Az eljárás maga egyébként abból áll, hogy a fej, vagyis a hajas fejbőr hátsó részéről kiemelnek hajszálakat gyökerestől, majd ezeket beültetik a szemöldök területére. Az eredménnyel a híresség annyira elégedett volt, hogy még a két érintett orvost – dr. Jason Diamond és dr. Jason Champagne – is betegelte. „Ez közvetlenül a műtét után van, őrület! Annyira menőn néz ki!” – lelkendezett Chrissy. A modell több szögből is megmutatta az új, dús szemöldökét, hozzátéve hogy a szín egyelőre kicsit erős a kezelés előtt alkalmazott szemceruza miatt.

chrissy-teigen-szemoldok

„Rengeteg embert ismerek, egy egész generációt, akik vagy túlszedték a szemöldöküket az akkori divat miatt, vagy egyszerűen csak egyre vékonyabb, ritkább az életkoruk miatt” – nyilatkozta az eljárást végző orvos, aki szerint az új szemöldök vastagsága, formája, dússága mindig megbeszélés kérdése a pácienssel. Az eljárás áráról nem esett szó a posztban, de általában 3-8 ezer dollárba kerül egy hasonló beavatkozás, orvostól és technikától függően.

Fotó: Getty Images, @chrissyteigen

Olvastad már?