3 botoximádó híresség

2021. november 10.
A botox erejével nagyon sokan élnek Hollywood-szerte, akár bevallják, akár titkolni igyekeznek. Most 3 olyan sztárt mutatunk be, akik vállaltan az idegméreg segítségével igyekeznek megszabadulni ráncaiktól.

Korábban már írtunk arról, hogy a botoxkezelésről megoszlanak a vélemények, nem véletlenül. Ha ezt a megoldást választjuk ráncaink eltüntetésére, akkor lényegében botulinum toxint injekcióznak az izmainkba, más néven idegmérget. Ez a fehérje az arcunkba fecskendezve megszünteti az ideg-izom ingerület átvitelt (bár meggátolja a ráncok kialakulásáért felelős izomösszehúzódásokat, magukat a ráncokat nem szünteti meg a valóságban). Vagyis, hiába adja ki az agyunk a parancsot a mozgásra, az a valóságban nem jön létre, mert az izom ezt nem érzékeli. Ezt a megoldást mégis nők millió érzik megfelelőnek a ráncok átmeneti eltűntetésére, kiiktatására vagy csökkentésére. Köztük rengeteg híresség is. Jöjjön közülük hármat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Chrissy Teigen

Modell és az amerikai közösségi média koronázatlan királynője, egyébként pedig a plasztikai szektor nagy rajongója. Korábban többször is utalt rá, hogy injekcióval kezelik a homlokát, hogy tükörsima maradjon, de a köztudottan őszinte Chrissy azt is simán vállalta egy általa posztolt videóban, hogy a hónalját  botoxszal kezelteti, így számolva le az izzadással. A Beverly Hills-i dr. Jason Diamond arcplasztikai sebész által végzett kezeléssel kapcsolatban azt mondta, „élete legjobb lépése” volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanessa Williams (@vanessawilliamsofficial) által megosztott bejegyzés

Vanessa Williams

Sok nő idegenkedik a dinamikus, úgynevezett mimikai ráncokat kezelő botoxkezelésektől, de a színésznő nem tartozik közéjük. Egy icipicit sem fogta vissza magát, amikor még 2008-ban Barbara Waltersnek mesélt a botox iránti végtelen rajongásáról, „csodaszernek” nevezve. Arról is nyilatkozott, ami egyébként kulcsfontosságú az ezzel a műfajjal szépülők számára, vagyis az óvatosságról és mértékletességről. „Az orvos, akihez járok botoxra, nagyon finoman csinálja, hogy tudjak játszani. Ami színésznőként fontos, hogy kifejező tudjon maradni az arcom.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kris Jenner (@krisjenner) által megosztott bejegyzés

Kris Jenner

A Kardashian lányok édesanyja a tökéletes külső megszállottjaként tudatos és elszánt az idő kerekének megállítása és lelassítása terén. A People magazinnak nyilatkozva elmondta, „ki ne szeretné a botoxot? Nekem nagyon bevált. Ha valaki felelősen áll hozzá, és egyeztet az orvosával, szerintem működik. Én már nagyon régóta bevetem.”

Olvass tovább!