A legjobb last minute szépségajándékok

2021. december 21.
Nyakunkon a karácsony, de még nem teljes az ajándékflotta a fa alatt? Következzen néhány célirányos szépségajándék-ötlet, ha nem jutott még energiánk a nagy hajtásban mindent beszerezni.

Dögös limitált szériás kedvenc a parfümmániásoknak

A Good Girl Superstar EDP (80 ml, 46 490 Ft) óriásit fut, magas sarkakon is. A rajongók imádják az illatot, így nem csoda, hogy az idei adventre „megkapták ajándékként” a limitált csomagolást a márkától. A 2021-es karácsonyi outfit csillámló ezüst-fekete, káprázatos ajándék lehet egy csábító illat-, pláne egy Good Girl-rajongónak.

last-minute-szepseg-ajandek

Érett bőrt célzó, Q10-es anti-aging duó

Az adventi arckrémszettek nem véletlenül nagy sztárjai a karácsonyi ajándékozásoknak, legyen szó anyukáról, nagymamáról, anyósról vagy akár a legjobb barátnőnkről – a legtöbb nő örülni fog egy bombabiztos, ráadásul célirányos, díszdobozos arcápolási kombónak. Ha a ráncfeltöltés, bőrtömörség regenerálás, bőrfeszesítés platformon vadászunk megfelelő ajándékra, mindezt érzékeny bőrre, akkor az Eucerin ránctalanító Q10 Active csomagja Ránctalanító nappali arckrémmel és éjszakai arckrémmel (együtt 10 350 Ft) tökéletes választás lehet 35 év fölöttieknek.last-minute-szepseg-ajandek

Tartós, vaníliás illatorgia

Azoknak, akik sokat, szépet és illatosat szeretnének ajándékozni, mégpedig árérzékenyebb kategóriában, az Avon három, illatos Far Away Beyond tagját tömörítő szettjét (4699 Ft) érdemes közelebbről is megismerniük. Füstös vanília, jázmin és körte illatjegyekkel csábító, csúcsintenzitású, tartós parfüm, testápoló és egy miniparfüm lapul a karácsonyi kiadásban.

last-minute-szepseg-ajandek

Téli hidratálóbomba a prémiumkategóriából

Az Image Hydrating Night Collection szettje (43 700 Ft) ajándék plüss fejpánttal érkezik, a csomag három tagja pedig parádésan ugorja meg a hidratálás és a ragyogásfokozás feladatközért. Nem is várunk kevesebbet a márkától, tényleg zsenik a bőrtáplálásban, amit ez a sorozat is szépen hoz majd… Gyengéd C-vitaminos lemosó, hidratáló lapmaszk és egy, a nedvességet a bőrbe záró antioxidáns krém – igazi reboot a száraz, vízhiányos bőrűeknek.

last-minute-szepseg-ajandek

High-end külsejű apróság – a megfizethető ajándék

Ragyogó szépségű, profi sminkterméket szeretnél, de nem költenél súlyos összegeket, akkor érdemes egy pillantást vetned a Revolution új termékszériájára is. A Revolution Pro! sorozatban például erőteljesen pigmentált arckontúr- és szemhéjpúder-palettákat, matt rúzsokat és a csodás pillákat varázsoló szempillaspirált is találunk. A Perfecting áttetsző púder (2999 Ft) például bombabiztos választás ajándékba, fixál és tökéletesíti a sminket, nincs fénylő arc, a hidratáló hialuronsavval és antioxidánsokkal dúsított formulája táplálja is a bőrt.last-minute-szepseg-ajandek

Fotó: Getty Images, Marie Claire – Archív

Férfiaknak keresel ajándékot?