Egyszerre áldás és átok a szemöldök-átültetés Chrissy Teigen szerint

2022. június 30.
Jó fél éve számoltunk be arról, hogy Chrissy Teigen bevállalta a szemöldök-átültetést, most pedig itt van a szupermodell legfrissebb helyzetjelentése a beavatkozásról.

Az amerikai modell sosem titkolta, szívesen és könnyedén fekszik kés alá, ha a plasztikai és esztétikai beavatkozások valós eredményekkel kecsegtetnek. Legutóbb a tinédzserként túlszedett szemöldökét pótolta egy különleges eljárással, amiről a kétgyerekes anyuka Instagram-profilján is részletesen beszámolt. Nem titkolt célja, hogy 36 millió követőjét saját példáján keresztül segítse valós tapasztalatokkal.

Chrissy hideget-meleget megoszt, legyen szó egy megbánt mellnagyobbításáról, az azt követő rekonstrukciós műtétről, orca környéki zsírleszívásról vagy a neki jól bevált botoxról. A kísérletező beauty addict sztár tavaly egy tinédzserkori „botlása” következményeivel igyekezett leszámolni, amikor egy szemöldök-transzplantációs eljárás segítségével igyekezett visszavarázsolni egykor dúsabb szemöldökét. A közösségi médiában megmutatta az eredményt is, figyelmeztetve a követőit, hogy ne kövessék el ugyanazt a hibát, mint ő, és ne szedjék túl vagy formázzák vékonyra a szemöldöküket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Rengeteg embert ismerek, egy egész generációt, akik vagy túlszedték a szemöldöküket az akkori divat miatt, vagy egyszerűen csak egyre vékonyabb, ritkább az életkoruk miatt” – nyilatkozta akkor az eljárást végző orvos, aki szerint az új szemöldök vastagsága, formája, dússága mindig megbeszélés kérdése a pácienssel. Az eljárás áráról nem esett szó a posztban, de általában 3-8 ezer dollárba kerül egy hasonló beavatkozás – orvostól és technikától függően.

Chrissy most, fél év távlatából úgy érezte, itt az idő megmutatni, hogy „tartja magát” az eredmény hosszú távon, és a látványos, dús szemöldökéről 3 Instagram-sztorit is megosztott.

Hat hónappal a transzplantációs eljárás után egészen meggyőzőek az eredmények, a modell Instagram-sztorijában jól látszott a szemöldök jelen állapota – telt és dús, sőt, több extrahosszú szál is rendetlenkedett, amelyek készen álltak egy alapos szemöldök-igazításra. „Egyszerre áldás és átok ez a szemöldökös eljárás. 10-ből 10-es, bármikor újra belevágnék” – írta a mostani szemöldökét bemutató bejegyzés alá a láthatóan elégedett Chrissy.

Olvass tovább!