Chrissy Teigen arcán zsírleszívást végeztek

2021. szeptember 20.
Chrissy Teigen legutóbbi Instagram-storyjában mesélt arról, hogy az arcát picit „átfaragták”.

A híresség, aki körül az utóbbi hónapokban egyre forróbb a levegő, a videóban elmondta, bevállalta a Dr. Diamond arczsír-eltávolítást, majd rámutatott az arccsontja alatti kis területre, ahol a beavatkozást végezték. A sztár már most nagyon boldog a látható változásoktól.

Az arczsír eltávolításának célja, hogy a természetesen kerek, gömbölyded arc kontúrosabb, csontosabb, kifejezőbb lehessen. A beavatkozást altatásban végzik, a szájüregen keresztül bemetszést végeznek, majd eltávolítják a szövetek egy részét. A procedúra mindössze harminc percig tart. A szakemberek figyelmeztetnek, a zsíreltávolítás nem hoz mindenkinél látványos eredményt, ugyanis a zsírpárna alig 40 százalékát távolítják el. A zsírleszívás után a zsírt vissza lehet tölteni az arc különböző területeire – ennek köszönhetően pedig nem kerül idegen anyag a páciens szervezetébe.

A videó láttán megannyi szakember és hozzáértő olvasó sem bírta ki komment nélkül, akik szerint a józan Chrissy Teigen a beavatkozást nagyon megbánja majd, arca ugyanis sokkal hamarabb öregszik meg.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!