A minimalista félhold manikűr az ősz trendje

2022. szeptember 20.
A hideg hónapok egyik kedvenc körömdizájnja, a félhold manikűr egyszerre letisztult és különleges, ráadásul egy kis gyakorlással otthon is kivitelezhető.

Aki még nem száműzte a trópusi és neon körömlakkokat a polc hátsóbb traktusaiba, tegye meg ma, az ősszel együtt ugyanis az új manikűrtendek is befutottak. A szezon bár számtalan színnel, formával és textúrával érkezik, az olyan jól bevált őszi tónusok, mint a vérvörös vagy épp az égetett narancs ezúttal háttérbe szorulnak, hogy átadják a helyet néhány pazarabb, eredetibb színkombinációnak. A mályva mellett olyan tónusok jelennek meg a palettán, mint a gazdag csokoládébarna, a kávé megannyi árnyalata, a mély és sötét smaragd, a füstös szürke, amit a márványtextúra és néhány óvatos aranydíszítés tesz ékszerszerűvé.

Ami a manikűr mintáját illeti, az egyik nagy kedvenc a francia manikűr újragondol változata, a félhold dizájn lesz, ami minden körömméreten és formán hibátlanul működik, ráadásul a lenövés miatt sem kell annyira aggódni, hiszen a félhold a körömágytól indul, az alakja pedig lehet kerek, ovális, sarkos, duci, keskeny, körvonalas vagy kitöltött.

Bár a félholdas manikűrt igazi klasszikus körömdizájnként tartják számon, népszerű csak idén, a TikToknak és az Instagramnak köszönhetően lett újra, és azokat is eléri, akik inkább a minimalista, visszafogott megoldásokat keresik. Természetesen a dizájn a bátrabbakhoz is szól, a manikűrt el lehet készíteni különleges színnel, dupla színnel, sőt egy nagyon vékony manikűrecset segítségével arany díszítéssel (például a márvány vagy egy levél erezetével) is feldobható.

Hoztunk néhány megoldást, ami az őszi trendszínekkel kombinálva lesz igazán hibátlan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lauren ✨ (@lolo.nailedit) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paintbox (@paintboxnails) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alicia Torello (@aliciatnails) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natalie Pavloski (@nataliepnails) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amy Le (@amyle.nails) által megosztott bejegyzés

Forrás: TZR Fotó: Instagram

Olvasd el ezt is!