Így készül Hailey Bieber cukormáz manikűrje

2022. augusztus 10.
A cukormázas fánk fényes felületére emlékeztet az a manikűrtrend, ami Hailey Biebernek köszönhetően lett a nyár slágere. Manikűröse most elárulta, hogyan és mivel készülnek a fényes körmök.

A nemrég saját szépségmárkával debütáló Hailey Bieber eddig a fényesen csillogó, a cukormázas amerikai fánk finom felületét imitáló sminkjével került be a beautyhírekbe, (a trend kedvéért még egy fánkkal is pózolt), most pedig a manikűrje is beállt a trendbe. Ahogy az várható volt, a „fánkmanikűr” egy szempillantás alatt a nyár egyik nagy kedvence lett, a TikTokon pedig rengeteg megosztást hozott az a videó, amiben Hailey Bieber manikűröse mutatja meg, hogyan és mivel készíti a fiatal modell körmeit. A technika egyszerű, gyors, maga a megjelenés pedig bármikor, bármilyen életkorban helytáll, ugyanis nem hivalkodó, cserébe ápolt kézfej látszatát kelti.

Hailey Bieber manikűr

A videóból kiderül, Zola első lépésben a gyöngyházfényű, szürkésbarna árnyalatú, átlátszó lakkal hígított OPI Pale To The Chief Nail Lacquer körömlakkot hordja fel néhány rétegben, majd fedőlakkal zárja a festést. Utolsó lépésben sminkecset segítségével Tin Man Can csillogó púdert viszi fel a körmökre, hogy elérje a finoman csillogó, mázas hatást.

@haileybieber

Here’s my nail combo 👀 the 🔑 is to mix whatever color you choose with clear polish to thin it out ✨🫠 @Zola

♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Forrás: Getthegloss Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!