A legjobb karácsonyi arcápolási ajándéktippek

2022. december 10.
Kiválogattuk a krémek krémjeit. Szuper karácsonyi arckrém- és arcápolási ajándéktippek következnek széles skálán, aszerint, hogy milyen típusnak, illetve milyen bőrtípusra keresel ajándékot.

A hidratálás magyar nagymesterei – Geek & Gorgeous Hydration Station hidratáló gélkrém és Happier Barrier intenzíven tápláló krém

legjobb-karacsonyi-ajandek-noi-arcapolas

A Geek & Gorgeous a tudatos magyar márkák között stabil helyet foglal el, és arcápolás terén két újdonsággal is kijött a karácsonyi szezon előtt. Hidratálnak, erősítik a védőréteget és nyugtatnak is, emellett magas hatóanyag-tartalmú kímélő formuláik minden tudatos bőrápolási rutinba könnyedén beilleszthetőek. Az újoncok a márka többi tagjához hasonlóan klinikailag bizonyított hatású hatóanyagokkal tesznek sokat a gyönyörű bőrért. Ha olyan szerettednek keresel ajándékot, akinek a bőr hidratálásán túl az is fontos szempont, hogy az adott terméket állatokon ne teszteljék, valamint 100%-ban illat- és színezékmentes, akkor a Geek & Gorgeous Hydration Station és Happier Barrier újoncaival tökéletes úton jársz.

Top beauty összetevők az újdonságokra vadászóknak – Fillerina 12 HA intenzív arcfeltöltő kezelések, 39 160 Ft–63 800 Ft

legjobb-karacsonyi-ajandek-noi-arcapolas

Ha ínyencséggel készülnénk egy arcápolás-mániás barátunknak, a Labo Suisse egyik, a hazai piacon első termékével, a Fillerinával mindenképp érdemes megismerkednünk. Abszolút csúcstechnológiás márka a bőrápolásban, ahol a formulák 12 különböző hialuronsav, 3-féle kollagén és 2 különböző elasztin egyedi, szabadalmaztatott összetételének köszönhetően alkotnak nagyot. Többféle hatáserősség, célzott arcterületi kezelés és alkalmazási mód áll rendelkezésre a márkánál, amelyekből célzottan összeállíthatjuk a „célszemély bőrére szabva” legideálisabb kombinációt. A Fillerina 3 különböző koncentrációban kapható, egy kezelés pedig 14 napot ölel fel.

Limitált szériás gyönyörűség – Kiehl’s x Made by Radio kollekció

legjobb-karacsonyi-ajandek-noi-arcapolas

A Kiehl’snek egészen régóta nagy rajongói vagyunk, mind a termékek (adventi) külsejét, mind a tartalmát tekintve. Ahogyan a legutóbbi Marie Claire Beauty Extra lapszámának egyik cikkében szintén említettük, a limitált szériás együttműködésekben, karácsonyi kollekcióban eszméletlen erős a márka. Elég, ha egy pillantást vetünk a Kiehl’s a londoni és fokvárosi székhelyű Made by Radio grafikai stúdióval készült adventi szériájára. A törődést középpontba állító bőrápolási sorozat 3D stílusú outfitjei nagy kedvenceink a mostani karácsonyi szezonban, csak győzzük kiválasztani, melyik szépséget is állítjuk a fa alá. Mi most a Calendula Herbal-Extract Toner arctonikot.

Professzionális fiatalodás ajándékba – Maria Galland 640-660 Lift Expert szett, 49 950 Ftlegjobb-karacsonyi-ajandek-noi-arcapolas

Tökéletes és teljes körű örömforrás lehet a fa alatt minden nő számára. Akár adjuk, akár kapjuk, érdemes megismerkedni a Maria Galland idei, limitált szériás karácsonyi csomagjának tartalmával. A 640-660 Lift Expert szett egy krémmel és szérummal a belsejében teszi fényesebbé a karácsony estéjét, majd szebbé az azt követő heteket, hatékony formulája ugyanis mestere az anti-agingnek. Azonnali hatású lifting szérum és bőrtökéletesítő lifting krém, amelyben az öregedésgátló peptidek új generációja az értékes jégborkivonattal együttműködve serkentik a sejtaktivitást, fokozza a kollagén és elasztin termelést. Csodaszépen feszesíti a bőrt, újradefiniálja az arc kontúrjait, és a ráncok láthatóan csökkennek. Igazi bomba ajándék, ha biztosra akarunk menni 35 plusz felett!

Komplex és hatékony megoldás problémás bőrre – Eucerin DermoPure csomag, 7790 Ft

legjobb-karacsonyi-ajandek-noi-arcapolas

Szuper célzott és hatékony meglepetés lehet azoknak, akikről tudjuk, hogy a problémás bőrük állandó kihívások elé állítják őket a hétköznapokon. Az elegáns táskában érkező Eucerin DermoPure mesterduó azok bőrén teljesít majd nagyot, akik akné utáni foltokkal küzdenek. A kifejezetten pénztárcabarát csomagban (fele annyiba kerül így, mintha a két terméket külön vennénk meg) lévő Eucerin DermoPure hármas hatású, könnyű textúrájú széruma és antibakteriális, szintén „légies” érzetet keltő társa, az Eucerin DermoPure Protektív Fluid FF30 éppen olyan kellemes érzetű, mint amilyenre egy problémás bőr vágyik, miközben hatékony összetevőinek hála nagyon szépen dolgozik a foltok csökkentésén.

A luxus csúcsa – La Mer The Genaissance Night Balm, 233 290 Ft

legjobb-karacsonyi-ajandek-noi-arcapolas

A La Mer Genaissance fényűző kollekciója (lotion, szérum esszencia, szemkörnyékápoló és éjszakai krém) igazi csúcsdísz az adventi kínálatban. A luxus bőrápolási márka nem aprózta el. Szinte soha nem látott, pazar, kényeztető formulával jött ki, amely a Crystal Miracle Broth technológiával készült, és amelynek ereje a bőr természetes megújulásának tényleges felgyorsításában van. A La Mer The Genaissance Night Balm lényegében a fiatalság krémtextúrában kínált kulcsa. Alvás közben segít balzsamos textúrájával az idő és a gravitáció jeleinek leküzdésében.

Olvass tovább!