Ezek a legfullosabb karácsonyi csomagok maximalistáknak

2022. november 18.
Még bő egy hónap van karácsonyig, de már minden nap újabb és újabb csábító adventi szépségápolási szettekbe “futunk bele”. Megnéztük, hogy melyek szerintünk az eddigi kínálat legellenálhatatlanabb válogatásai.

Esti álom rituálé a bőrnek

karacsonyi-adventi-szepseg-ajandek-csomagok

Az Omorovicza igazi profi a karácsonyi bőrszépítő csomagok összeállítását illetően – is. Idén is jó pár, szebbnél szebb limitált szériás variációval jöttek ki, ezek közül pedig most az Omorovicza Bőrápolási Szettet (70 ezer Ft, de a valós értéke 101 900 Ft) mutatjuk be. Az elegáns táskában helyet kapó bőrszépítők elősegítik a bőr természetes regenerálódását az éjszaka folyamán. És hogy mi mindent is csomagoltak a különleges szettbe? A dupla tisztításhoz a 15 ml-s Termál Tisztító Balzsamot és 150 ml-s Tisztító Habot, a díjnyertes, retinalos (az A-vitamin hatékony, nem irritáló formája) Éjszakai Megújulás szérumot (5 ml) és a márka zseniális, Revitalizáló Éjszakai Krémjét (50 ml), amely önmagában is tökéletes ajándék a fa alá.

Luxus trió a valóban puha bőrért

 

karacsonyi-adventi-szepseg-ajandek-csomagok
Az Image Radiance Power triója (51100 Ft) ünnepi ajándékcsomag formában tálalva azoknak lehet jó ajándék a fa alá, akik maximális elvárásokat támasztanak a napi szépségápolás termékeikkel szemben. Az amerikai “csúcskozmetikai” márka egy bőrpuhító Ormedic Balancing arctisztítóval, a sötét foltok megjelenésének korrigálásában bajnok Iluma Intense Brightening szérummal garantál ragyogó arcbőrt. A hab a tortán pedig a harmadik szereplő a karácsonyi díszdobozban, a Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30, amely a mindennapi használatra szánt mattító hatású, fényvédő hidratáló. 

A legnagyobb rózsás gyönyörűség extra kivitelben

karacsonyi-adventi-szepseg-ajandek-csomagok

A The Body Shop idei legjobb kombója az a komplett angol rózsás válogatás, amely nem csak az érzékeket, hanem a szemet is gyönyörködteti. A Nagy ragyogó British Rose ajándékcsomag (17 490 Ft) a virágzó, brit kerteket hozza majd a Mikulás virágokkal vetekedve karácsony estéjén, legalábbis, ha tudjuk, hogy valamely szerettünknek a bőrápolás, és a virágos illat a gyengéje… A csomag szó szerint fullos, telis-tele pakolva mindennel, amire csak tetőtől-talpig szükségünk lehet a bőrünk kényeztetéséhez. De lássuk a mámorító illatú, bőrpuhító szett osztálynévsorát! British Rose tusfürdő 250ml, British Rose testvaj 200ml, British Rose Eau de Toilette 100ml, British Rose kézkrém 30ml és egy Rami fürdőpamacs. Teljes a létszám.

Szuper ár-érték arány C-vitamin mániásoknak

karacsonyi-adventi-szepseg-ajandek-csomagok

A Mossa hatékony és zseniális összetevőkkel dúsított és vitaminokban gazdag Glow Holiday Skin (9490 Ft) nevű duettel jött ki az adventre, amelyek energiával és egészséges ragyogással töltik fel az arcbőrt. A fáradt és fakó arcbőrt újjávarázsoló szett tartalma egy arctisztító krémhab fehér ribizlivel és AHA gyümölcssavakkal és a Vitamin Cocktail olaj, ami lényegében egy aktív bőrmegújító koncentrátum.

Botox-hatás szerű hexapeptiddel turbózott arany gyönyörűség

karacsonyi-adventi-szepseg-ajandek-csomagok

A  professzionális olasz fitokozmetikai kedvencünk, a Vagheggi káprázatos hármas sorozattal (szemránckrém 12 160 Ft, arckrém 27 200 Ft és szempillaspirál 8000 Ft) jött ki idén karácsonyra. A limitált kiadású “Firenzei Arany” termékcsalád olyan új hatóanyag használatára épül, amely a mimikai ráncokkal szemben alkot nagyot a bőrön. Háromszoros ránctalanító hatást ígér, mindezt az Acetyl Hexapeptide 1 innovatív „Botox like”, azaz Botxhoz hasonló hatást biztosító hexapeptiddel, ami komoly ugrást jelent a mimikai ráncok kezelésében, igazolt hatékonysággal.

Téli frizura csúcsra járatva

karacsonyi-adventi-szepseg-ajandek-csomagok
Szerencsére a “hajas” szekcióban sincs szűkölködés, ami az adventi ünnepi válogatásokat illeti. Mi most a Tresemmé Hydrate & Purify triót (4399 Ft) hoztuk el, amelynek tagjai a sérült, károsodott hajat veszik úgy kezelésbe, hogy még a viszontagságos hideg hónapok alatt is öröm lesz nézni. A csomagban lapuló TRESemmé Hydrate & Purify sampon és hajbalzsam mellé egy extrém erős tartást adó hajlakk is betársult, amelynek szuperképessége nem más, mint az, hogy anélkül segít rögzíteni a frizurát, hogy ragacsos termékmaradványokat hagyna a hajszálakon.

Csúcskategóriás magyar szépítők 

karacsonyi-adventi-szepseg-ajandek-csomagok
Az Andrea Gere Skin Careről már korábban is adtunk hírt, de az karácsonyi ajándékcsomagok kapcsán a Grapelove teljes szettjük (
145 500 Ft) mellett semmiképp sem tudunk elmenni szó nélkül. A gazdag válogatás lényegében ától-zéig hoz mindent, amit egy, a bőrápolásért rajongó megajándékozott csak értékelhet a karácsonyfa alatt. Egyszerre luxus, és praktikus ajándék, amelyben tényleg minden kiemelten fontos, napi bőrápolási nagy kedvenc szerepel. A csomag tartalma: egy Release the Past kíméletes, tisztító hatású arcradír, egy Believe in Tomorrow éjszakai krémmaszk, egy Feel Timeless aktív bőrjavító szérum, egy Live in the Present 24h tartós, bioaktív hidratáló krém és egy Embrace the Future gazdag anti-aging arckrém.

Olvass tovább!