Márciusi újdonságok: a tavaszi virágzás frissessége a szépségtrendeket is meghatározza

2023. március 15.
Lemaradtál az újdonságokról? Mutatjuk, idén tavasszal milyen szépségtermékekkel dúsítjuk a szempillát, pirosítjuk az orcát vagy milyen illattal bűvöljük el az embereket magunk körül.
Márciusi újdonságok: a tavaszi virágzás frissessége a szépségtrendeket is meghatározza
Ilia: Multi Stick arc paletta
A krémes, többször használható formula használatával a bőr ragyogó lesz. A 6 árnyalatot lehet pirosítóként, ajakszínezőként, bronzosítóként és highlighteként is használni. A benne lévő organikus shea vaj táplálja, az avokádó olaj hidratálja, a narancs viasz pedig nyugtatja a bőrt. A termék illatmentes, és újrahasznosítható anyagból készült, csak a betétet kell eltávolítanunk belőle, és máris beledobhatjuk a szelektív kukába.
Pixi DreamyEYE szemmaszk
A nyugtató és feltöltő hidrogél tapaszok segítenek a szem alatti terület hidratálásában, megnyugtatásában és helyreállításában. Ajánlott éjszaka használni, hogy reggelre friss szemekkel ébredjünk. Használata egyszerű: tiszta, száraz bőrre kell felhelyezni a tapaszokat, úgy, hogy a legvastagabb rész legyen a szem külső sarkánál. 10 percig kell fent hagyni, majd a használt tapaszt eltávolítani és kidobni. Tipp: hűtőben tartva még hidratálóbb hatást nyújt!
Mugler Angel Elixir Parfüm
Az Angel Elixir mai erős nők jelenlétét ünnepli és kívánja fokozni a termékével. Az illatos kényeztetés merész felfedezése egy fás-virágos gourmand illatnak. A Mugler kreativitását és szakértelmét bemutató, kiváló anyagok váratlan kombinációkban, három arculatban bontakoznak ki. A narancsvirág, a vanília, a spanyol jázmin és a szantálfa krémes esszenciája adja a nőiesség varázsát és újjászületését.
C Beyond Triple Szérum SPF 30 fényvédelemmel
Az illatmentes szérum megadja a bőrnek azt, amire szüksége van: ragyogás, simaság és védelem. Az olajokból (fehér tajtékvirágmag olaj, jojoba olaj) és az allanoinból álló vízmentes bázis nyugtat és táplál. A C-vitamin egységesíti a bőrtónust és egyészséges ragyogást biztosít, a niacinamide pedig simítja a bőr felszínét és csökkenti a pórusokat. Két áttetsző árnyalatban kapható, melyek egységet képeznek a bőrrel.
The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum
A szérum hangsúlyozza a tekintetet és kiemeli a szemek szépségét. Támogatja és gyorsítja a szempillák növekedését, ápolja a szemöldököt is - mindezt egyszerű és gyors alkalmazással. A termék vegán, használata egyszerű: az alsó és a felső szempillák tövébe és száraz szemöldökre kell felvinni applikátor segítségével kis mennyiséget a szérumból. A peptidek hatásának eredményeként a szemöldök és a szempillák sűrűbben kezdenek majd el nőni.

Összeállította: Bognár Anna
Fotó: Getty Images