A legfrissebb tavaszi körömtrendek, amit nem hagyhatsz ki

2023. február 20.
A 2023-as tavaszi körömtrendek minden ízlésre, körömhosszra és -formára tartogatnak valamilyen izgalmas variánst. Mi most a legizgalmasabb tavaszi manikűr- és köröminspirációkkal jelentkezünk.
A legfrisebb körömtrendek
  • Valóságos színorgiát tartogat a tavasz – jöhetnek a korallok és rikító pinkek, pirosak
  • Előtérben a szivárványszínek, akár egy szín több árnyalatában is 
  • A retró minták népszerűek lesznek, igazi, modern színekben

A néha még fel-felbukkanó mínuszok, és hűvös, szürke napok tengerében nehéz elképzelni, de hamarosan tényleg itt a tavasz. A fák és virágok megújulása mellett a szépség világában is nagy változások lesznek. A tavaszi körmök 2023-ban a színek, az árnyalatok és minták terén legalábbis mindenképp nagy fordulatot tartogatnak.

Az élénk minták és színek hatalmas erővel törnek be hamarosan, szakértők szerint többek közt retró mintákat megidézve modern színekben. Régebbi körömtrendek megújult variációkkal csábítanak, és de versenybe szállnak a bársonyos és texturált hatású manikűrök is. A zselés lakkokat bevethetjük a texturált vagy csillogó lakkok fölé is.

„A sötét téli napok után ösztönösen élénkebb színek után nyúlunk, hogy üdvözöljük a tavaszt” – mondja Thea Green, a Nails. INC alapítója. Zöldek, élénk korallok és friss rózsaszínek jöhetnek minden mennyiségben, bármilyen körömformához szépen igazodva. Hosszú, démoni körmök, vagy praktikus természetes körömformák is remek alapként játszhatnak egy-egy extrém tavaszi körömfestéshez.

Infantilis cukiság

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hemi Park 💅🏼 (@sugarplumfairyfingers) által megosztott bejegyzés

Nem egy állásinterjús választás, de kifejezetten üdítő valamilyen kedvenc motívumokat a körmünkre rendelni 2023 tavaszán. Fehér alapon nagyon szépen vibrál, pláne, ha neon, élénk színeket választunk. Igazán bátrak még szerelmes üzenetként is kezelhetik, és monogramokkal fejelhetik meg a vidám, gimis éveket idéző manikűrt.

Kapaszkodó kötött és tweed körmök

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Yui Sato (@sawwwwww7674) által megosztott bejegyzés

Ebben a szezonban szabad kezet kapnak, és nagyon kapaszkodnak a texturált hatású körmök tavasziasítva 2023-ban. Kötött pulóvert, Chanel tweedkosztümöt idéző textil hatások kergetik majd hamarosan egymást, ahol több réteggel alapozhatjuk meg a valódinak tűnő eredményt, és az élethű dimenziókat. Haladók és bátrak díszítésekkel, matricákkal, különböző mintákkal vagy negatív terekkel fejelhetik meg az amúgy sem éppen visszafogott trendet.

Nagyon ombré körmök

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ombré Nails & Spa (@ombrenailsllc) által megosztott bejegyzés

A gradiens forever jelszó alatt simul bele a tavaszba a vibráló árnyalatokkal érkező ombré köröm trend. Gradiens technikával keverednek az ombré körmöknél a színek és/vagy árnyalatok. Akár azonos színpalettában, akár ellentétes színben.

Egy csepp szivárvány

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hemi Park 💅🏼 (@sugarplumfairyfingers) által megosztott bejegyzés

 

Nem tudsz dönteni a kedvenc körömlakk árnyalataid között? Válaszd az összeset. Választhatunk azonos árnyalatú, hasonló színcsoportú körömlakkok közül 2023 tavaszán, izgalmas és szórakoztató szivárványszerű kísérletként, vagy akár játszhatunk a ténylegesen különböző színekkel is.

Forrás: TheZoeReport