Királynőolaj és Super Mario: beautyújdonságok

2023. március 29.
Nincs tavasz beauty újdonságok nélkül! Összegyűjtöttük, milyen illatos, zamatos, okos és ellenállhatatlan szépségtermékek kerülnek fel a drogériák és webshopok polcaira.

Csak kapkodjuk a fejünket, annyi izgalmas újdonsággal rúgja be a tavaszt a szépségipar. Jó hír, hogy egyre nagyobb teret nyernek a tudományosan kikísérletezett, szuperhatékony és vegytiszta kozmetikumok, hogy a komoly szaktudás nem öli meg a kreatív játékosságot, és persze az sem mellékes szempont, hogy a fenntarthatóság mit sem veszített lendületéből. Elhoztuk a legizgalmasabb sminkeket, krémeket, szérumokat és illatokat. Folytatás persze következik!

Gentleman Society
Givenchy új férfi illat
A Gentleman Society Eau de Parfum a Givenchy új férfi illata, amely újraértelmezi az úriember fogalmát. Sokoldalú illat, melyben a vad nárcisz virágossága képez kontrasztot egy mély, titokzatos fás akkorddal.
Vagheggi maszkok
Vagheggi hidratáló zselémaszkok
Három új arcmaszkkal érkezik a Vagheggi a tavaszi-nyári időszakra. A könnyű és praktikus használattal a szépségrutin látványos kiegészítőivé válhatnak az új zselés textúrájú, gyümölcsös arcmaszkok, melyek egy négyhetes intenzív kúra segítségével megújítják, hidratálják és új energiával töltik fel az arcbőrt.
Omorovicza Királynő olaj
Omorovicza Királynő Arcolaj
Ideális kezelés, amikor bőr extrém módon száraz, amelyet okozhat a hormonegyensúly ingadozása, az évszakok váltakozása vagy a bőrápolási termékek túlzott alkalmazása. Gazdag, különleges és értékes olajok elixírje, amely regenerálja, újjáépíti és feltölti az arcbőrt.
Essence tavaszi újdonságok
Az új és újra bevezetett essence termékek ötvözik a funkcionalitást, a minőséget, a teljesítményt, valamint a bőrápolási szempontokat. A multifunkciós termékeknek köszönhetően a szépség szerelmeseinek csak néhány alapvető dologra van szükségük a megjelenésükhöz - legyen az diszkrét és mindennapi viseletre alkalmas, vagy kifejező és egyedi.
Grown Alchemist
Új márka a NaturalSkinnél
A Grown Alchemist márka a bőrápolás új generációját képviseli, a biológia és a kozmetikai kémia egyedülálló szinergiája. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. Megteremtették a védjegyüknek számító bőrápolási rendszert: tisztítás, méregtelenítés, aktiválás. A termékekben csak természetes hatóanyagokat használnak és kerülnek minden mesterséges adalékanyagot.
Kiehl\'s három új Ultra Pure High-Potency
KIEHL’S tavaszi újdonságok
A Kiehl\'s három új Ultra Pure High-Potency szérumot mutat be, amelyek mindegyike egy-egy célzott bőrápolási megoldást kínál. Hatékonyságát klinikai tesztek is igazolják. Három változatban jelent meg, melyek mindegyike tiszta és vegán formula, legfeljebb 10 összetevővel.
Nu Skin
Nu Skin Nutricentials termékcsalád
A Nutricentials a bioadaptív összetevők, vagyis az adaptogének erejével segíti a bőrt a folyton változó környezetéhez való alkalmazkodásban, hogy jobban ellenálljon a környezeti stressztényezőknek. 19 nélkülözhetetlen bőrápolási készítmény a teljes körű reggeli és esti rutinhoz. Intelligens kialakításuknak köszönhetően minden bőrtípuson használhatók.
Catrice tavaszi újdonságok
Az új CATRICE 2023-as tavaszi/nyári frissítés minden eddiginél könnyebbé teszi szépségápolási rutint. Az alapvető funkciók élénk színekkel, fenntartható csomagolással, kiváló minőségű összetevőkkel és erőteljes teljesítménnyel rendelkeznek.
Gucci Bloom
Gucci tavaszi újdonság
A GUCCI BLOOM illatcsalád idén tavasszal egy nagyon izgalmas illattal bővült. Az új Gucci Bloom Eau de Parfum Intense üvegbe foglalja a nőiesség kreatív energiáját. Az illat fejjegye a narancsvirág, szívjegye az arab jázmin, a tubarózsa, a lady of the night virág, alapjegye pedig a pacsuli esszencia és a kristálymoha.
Lush
Lush X Super Mario
A Lush egyesítette erejét a Nintendóval és az Illuminationnel, és a Super Mario Bros.: A film kapcsán érkezik a limitált kiadású termékkollekció.