Adventi szépségkalendáriumok – I.

2023. október 13.
A beauty termékek rajongói már októberben visszaszámolnak, és várják, hogy kedvenc márkáik piacra dobják végre éves karácsonyi naptárukat. Mutatjuk a kedvenceinket!

A limitált szériás szépségkollekciókra már most le lehet csapni, amiket tizenkét, illetve huszonnégy, huszonöt napos kiszerelésben gyártanak. A kalendárium mellett szól, hogy az értéke általában jóval nagyobb, mint az ára, sokaknak így nagyon megéri beszerezni a kedvenc termékeket. Szépségkalendáriumok 1. rész. 

Lancôme adventi naptár 2023
A limitált szériás fényűző kozmetikai kalendárium öt ikonikus, teljes méretű szépségápolási terméket és tizenkilenc utazó méretű terméket tartalmaz.
MAC Frosted Frenzy adventi kalendárium
A limitált kiadású ünnepi kalendárium 24 eredeti és mini méretű termékkel, bestseller és vadonatúj árnyalatokkal lep meg.
Douglas Collection 2023-as adventi naptár
A kollekció 24 egyedi must-have termékkel teszi hangulatosabbá a karácsonyig tartó várakozást. Sminkkülönlegességek, wellness kezelések, bőr- és hajápolási termékek, valamint nélkülözhetetlen szépségápolási kellékek sokasága várja a leleplezést.
REVOLVE szépségkalendárium
Az ünnepi szezonra való tökéletes felkészülést ígéri a Revolve 24 ajtós naptára, ami a bőrápolás mellett megannyi sminkterméekt tartalmaz.
Revolution Beauty karácsonyi naptár
A kalendárium tökéletes ajándék azoknak, akik egy változatos, minőségi sminkkollekcióra vágynak, a 25 ajtós naptár a jó smink minden alapelemét tartalmazza.
Glasshouse adventi kalendárium
A Glasshouse adventi naptára 24 meglepetést kínál fényűző díszdobozban, aminek minden illatfanatikusok nagyon örül majd.
ASOS adventi kalendárium
A 25 darabos ASOS naptár olyan kultikus márkák termékeit rejti, mint a a The Ordinary, a First Aid Beauty, a Sol De Janeiro és a Charlotte Tilbury.
The Body Shop szépségkalendáriumok
Az ünnepi szezont a The Body Shop is megnyitotta, egyenesen három naptárral érkezett, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A három csomag a Box of Wishes, a Box of Wonders és a Box of Wishes & Wonders, amelyek megvásárlásával jótékonysági kezdeményezéseket támogathatunk.
Charlotte Tilbury adventi naptár
Charlotte Tilbury minden évben piacra dobja dekadens adventi naptárát, ami mindig rengeteg kincset rejt. Olyan nagy kedvenceket csomagoltak a kalendáriumba, mint a legendás Airbrush Flawless Finish Setting Spray, a Magic Serum, a Magic Cream és Magic Lip Oil.

Forrás: Marie Claire Australia