Végre vége a matt arc érának, helyette itt az egészséges bőrragyogás

2023. december 18.
Bár a mindennapi bőrápolásban a száraz, vízhiányos bőr komoly kihívások elé állítja az embert, jó hír, hogy ma már se szeri, se száma azoknak a kiváló termékeknek és kezeléseknek, amelyek segítenek felülkerekedni a problémán. Három bizonyítottan hatékony megoldást mutatunk.

Fiatalságtól ragyogó bőr negyven perc alatt

Mit tehet az ember, ha hat részletben aludta végig az éjszakát, ha a harmadik kávéval sem sikerül berúgni a napot, ha a feje fáradt és öreg, de az esti karácsonyi bulira tíz évvel korábbi legragyogóbb önmagát kellene prezentálnia? Gyorsan időpontot kér Dr. Pavliskó Anitától egy iS Clinical Fire & Ice kezelésre, ami a legnyúzottabb arcba és dekoltázsba is villámgyorsan életet lehel. A 40-60 perces terápia Hollywoodból érkezett hozzánk, a vörös szőnyegen rengeteg sztár ennek a megoldásnak köszönheti ragyogó és fiatalos kinézetét. A kezelés során a szakember egy biotápanyagokat és antioxidánsokat tartalmazó speciális tisztítóval előkészíti a bőrt, megtisztítja a felszínt és a pórusokat, majd felhordja a gyógyszerészeti minőségű kémiai szuperhámlasztót. Ez a terápia „tűz” részét jelöli, a folyamat során aktiválják a keringést, amitől egy kellemesen bizsergető, meleg érzés keletkezhet a bőrön. Pár perc után a szakember újra megtisztítja, neutralizálja a bőrt, majd felhordja a fiatalító pakolást, ami azzal a céllal született, hogy annak botanikai összetevői és extrán magas hialuronsav-tartalma megnyugtassa, gyógyítsa és hidratálja a bőrt. Ez a terápia „jeges” része, ami kellemesen lehűti az arcot. A terápia jutalomjátéka a csúcsminőségű szemkörnyékápoló, az ajakápoló és azok az értékes szérumok, illetve fényvédő, amik lehetővé teszik, hogy egy feszes, ragyogó és kipihent arccal lépjünk ki a klinika ajtaján. A terápia legcsodásabb része, hogy a hatás napokkal később is kitart, ez pedig az ember hangulatára is óriási hatással van.

Viszlát, száraz bőr!

Akit száraz, vízhiányos bőrrel áldott meg a sors, tudja, a megfelelő termék aranyat ér, ha egyszer rátalált, azért szurkol, hogy soha ne vonják ki a forgalomból. A száraz, nagyon száraz bőrre kifejlesztett Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster tápláló prémium olajkeverék kapcsán pont így érez az ember: a kellemes textúrájú, gazdag olajat úgy nyeli el a bőr, mintha nem lenne holnap, hogy aztán úgy ragyogjon, mint tíz óra mélyalvás után. Az eredmény kilenc antioxidánsokban gazdag növényi olaj számlájára írható, amelyek egyszerre nyugtatnak és táplálnak. Irritációtól, zsíros érzettől nem kell tartani, a könnyű formula azonnal felszívódik, hogy a mélyben fejtse ki hatását. Az anti-aging olajat hozzácseppenthetjük hidratálóhoz, szérumhoz, de önmagában is magabiztosan megállja a helyét. Smink alatt nem biztos, hogy mindenkinek beválik, az esti rutinba viszont hibátlanul illeszkedik. A booster már egy hét után látványos eredményeket hoz: elhalványulnak a szarkalábak, feszesedik a bőr, a pirosság elmúlik, az arcbőr pedig feszes és hidratált lesz. 

A férfi arcbőr üzemanyaga

Bár a reflektorfényből a női kozmetikumokra sokkal több jut, a férfiak számára megálmodott termékek is megérdemlik a vastapsot. Így gondolunk a Kiehls Facial Fuel Energizing Moisture Treatment for Men energizáló és hidratáló arckrémjére, ami napokon belül látható ráncfelvarrásban részesített egy száraz, fáradt negyvenes férfiarcot. A szuperkönnyű, gél-krém állagú hidratáló a felhordást követő pillanatokban érezhetően hatni kezd, ami a benne található gazdag összetevőknek köszönhető. A koffein felpezsdíti, energetizálja a bőrt, és csökkenti a szem alatti táskákat, a gesztenyekivonat semlegesíti a szabad gyököket, és felvértezi a bőrt, a C- és E-vitamin pedig gondoskodik a ragyogásról. A hidratáló reggel és este is bevethető, és nem mellesleg közös párkapcsolati perceket hoz be a mindennapokba, nincs az a férfi, aki ne örülne egy kényeztető, puha arcmasszázsnak. 

Fotó: Getty Images