A legszuperebb ünnepi sminkinspirációk

2023. december 14.
Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője idén sem feledkezett meg az ünnepi szezonra szánt inpirációs posztjáról. 7 látványos, partiképes sminkötlettel jelentkezik nektek. 

A nonstop változó trendek abban segítenek bennünket, hogy egyre önazonosabbak tudjunk lenni, illetve, hogy mindig meg tudjunk újulni a külsőnkön keresztül. Az ünnepi hangulat pedig lehetőséget ad arra, hogy bátrabban és gondosabban határozzuk meg magunkat az év legcsillogósabb alkalmaira.

Az NSM Senior Teamjével olyan sminkeket készítettünk az év végi partikhoz és összejövetelekhez, melyek abszolút hozzák a legmodernebb trendeket. Az inspirációt most Ilyés Júlia ékszerdesigner statement darabjai biztosították, ami bizonyosság lehet arra is, hogy sokszor a körítésben rejlik a titok. Nem kell feltétlenül túlgondolni az outfitünket ahhoz, hogy különlegesek legyünk. Sokszor elég, ha a legletisztultabb ruhadarabjainkat megfűszerezzük egyedi tervezésű kiegészítőkkel, sminkekkel, frizurákkal.

Íme a téli sminktrendek arzenálja, melyekből szabadon inspirálódhattok:

Freckled cut-crease

Az évek óta divatos cut-crease-t most szórd meg mély tónusú csillámmal, ezzel az applikációval runway jelleget kölcsönözhetsz a sminkednek.

unnepi-sminkinspiraciok-smink

Smink: Páll Adrienn, Modell: Nagy Bogi, Ékszerdesigner: Ilyés Juli, Haj: Illyés Gabriella, Fotó: Veréb Barbara

Silver wave

Az idei téli szezon csillogása az ezüst színre épül. Ha egy igazán avantgárd megjelenést akarsz magadnak kreálni, válassz a geometrikus formák közül.

unnepi-sminkinspiraciok-smink

Smink: Rabár Janka – NSM Senior Team, Modell: Zempléni Zsófia, Ékszerdesigner: Ilyés Juli, Haj: Illyés Gabriella, Fotó: Veréb Barbara

Smoked cat-eye

A méltán híres macskásan nyújtott satírt idén készítsd el füstös változatban, így az ünnepi tekinteted még vonzóbb lesz!

unnepi-sminkinspiraciok-smink

Smink: Czikk Luca – NSM Senior Team, Modell: Szabolcs Bettina, Ékszerdesigner:, Ilyés Juli, Haj: Illyés Gabriella, Fotó: Veréb Barbara

Royal liner

A fekete tusvonal helyett válassz izgalmas királykéket. Ha szereted az extra csillogást, akár arany füstfóliát is ragaszthatsz a szemhéjadra.

unnepi-sminkinspiraciok-smink

Smink: Páll Adrienn, Modell: Lana – Avantage Management, Ékszerdesigner: Ilyés Juli, Haj: Illyés Gabriella, Fotó: Veréb Barbara

Fox eyes x Bronze

Ez az aranybarna smink tuti befutó bármilyen alkalomra is készül, hiszen a bronzolt hatás a nyári ragyogást hozza vissza az arcunkra.

unnepi-sminkinspiraciok-smink

Smink: Mágó-Németh Gordana – NSM Senior Team, Modell: Kürti Melinda, Ékszer designer: Ilyés Juli, Haj: Illyés Gabriella, Fotó: Veréb Barbara

Runway mermaid

A kék szín imádóinak a mostani szezonban ezt a sellők inspirálta sminkdizájnt ajánljuk, melynél a kék vizes árnyalatai egy nedves bőrhatással kombinálva rendkívül modern összképet eredményeznek.

unnepi-sminkinspiraciok-smink

Smink: Nagypál Marietta – NSM Senior Team, Modell: Király Liliána, Ékszer designer: Ilyés Juli, Haj: Illyés Gabriella, Fotó: Veréb Barbara

Textured red

A klasszikus vörös rúzs különlegessé válik, ha arany pigmentet applikálsz a tetejére. A fémes ragyogás még dúsabbá varázsolja az ajkaidat.

unnepi-sminkinspiraciok-smink

Smink: Desztics Dóra – NSM Senior Team, Modell: Dankó Tünde, Ékszer designer: Ilyés Juli, Haj: Illyés Gabriella, Fotó: Veréb Barbara