Orlandó Bloom és világutazó kisfia

2014. február 22.
Orlando Bloomnak színészi karrierje és válása ellenére is bőven jut ideje kisfiára. Nem csoda, hogy az ifjú Flynn Bloom igazi világutazóvá cseperedik mellette.

Orlando Bloom és Miranda Kerr szupermodell kapcsolata hosszú hónapok óta tönkrement, de a házaspár szerelmének vége nem jelenti egyúttal a család széthullását.

A pár hete a háromévesek büszke táborát erősítő Flynnt hol anyja, hol apja, hol pedig szülei együttes társaságában kapják lencsevégre a paparazzik. A kisfiút ezúttal 36 éves apukájával New Yorkból Los Angelesbe való „hazatérése” alatt fotózták le, mégpedig egyik kedvenc törzshelyén, Orlando nyakában.

Nagyszülői félelmek

Az egykori sztárpár nőtagját az utóbbi időben számos kritika érte, hogy karrierje miatt nem csak kisfiával tölt kevesebb időt, hanem ausztráliai családtagjait is nagyon elhanyagolja. Miranda szülei úgy nyilatkoztak, hogy egy üzleti vitát követően lányuk eltávolodott tőlük, annyira, hogy szinte minden kapcsolatot megszüntett velük, és idős nagymamájával. Legnagyobb fájdalmuk mégsem ez, hanem, hogy a kis Flynnt több mint egy éve csak ehhez hasonló, lesifotókon láthatják viszont.