Szakított Gwyneth Paltrow és Chris Martin

2014. március 26.
Tíz év együttlét után a sztárpáros végérvényesen feladta házassága megmentését. Tegnap kiadott hivatalos, de őszinte hangvételű közleményük szerint a Martin család kapcsolata a válástól függetlenül továbbra is szoros lesz.

Profimédia – Red Dot

„Szomorú szívvel tudatjuk, hogy úgy döntöttünk, külön válnak útjaink” – írta keddi sajtóközleményében Gwyneth Paltrow és Chris Martin. A 9 éves Apple, és a 7 éves Moses a színésznő website-ján, a GOOP-on jelentette be a nagy hírt, amit még egy címmel – „Tudatos elválás” – is elláttak.

A 41 éves Paltrow a sorok szerint jó egy éve keményen dolgozott 37 éves zenész férjével (hol együtt, hol külön), hogy sínre tegyék házasságukat.

„Arra a döntésre jutottunk, hogy bár nagyon szeretjük egymást, külön maradunk. Ettől függetlenül mindig is egy család leszünk, és sok értelemben közelebb is érezzük magunkat egymáshoz, mint valaha.”

A 2003-ban házasságot kötő Gwyneth Paltrow és Chris Martin kapcsán többször felröppent korábban a szakítás híre. A zárkózott, kamera- és vörösszőnyeg kerülő egykori páros állandóan cáfolni kényszerült a korábbi pletykákat.