Exkluzív: Lily Allen a kulisszák mögött

2014. május 12.
Nemcsak a zeneiparba, Magyarországra is visszatér a britek egyik legszellemesebb zenei exportcikke. Új albuma jelent meg Sheezus címmel, jön a Szigetre, mi pedig beleshetünk a kulisszák mögé...

A brit énekesnő, Lily új albumán újfent a Grammy-díjas Greg Kurstinnal dolgozott együtt. Kivéve a címadó dalt és az Air Ballont. Előbbi producere ugyanis DJ Dahi (Drake, Kendrick Lamar), utóbbié pedig a többek között Britney Spears, Pink, One Direction és Maroon 5 slágerekért felelős Shellback volt. A Sheezus című album bonus trackje a Keane egyik dalának (Somewhere Only We Know) interpretációja, amely egyébként a John Lewis áruház karácsonyi reklámjában csendült fel.

Ha pedig majd már betéve tudjuk az egész albumot, az idei Sziget fesztiválon élőben is meghallgathatjuk: az Ivor Novello-díjas énekesnő ugyanis fellép a nyár legnagyobb buliján. Öt éve járt Lily utoljára hazánkban, amikor közvetlenségével, őszinte bájával és emlékezetes színpadi show-jával belopta magát a Sziget-közönség szívébe. Élőben augusztus 14-én, a Sziget Fesztiválköztársaság Nagyszínpadán, addig is íme egy exkluzív backstage videó!