Becsajozott Brooklyn Beckham

2014. augusztus 13.
A tizenöt éves fiú fülig szerelmes Chloë Grace Moretz tizenhét éves amerikai színésznőbe. A bimbózó románcot még próbálják titkolni, de a lesifotósok elől nem tudnak menekülni.

Augusztus 10-én rendezték meg a Teen Choice Awards díjátadót Los Angelesben, ahova a szerelmesek együtt érkeztek, de a vörös szőnyegre már külön léptek.

A fiatal színésznőt, Chloë-t és Victoria és David Beckham legidősebb fiát már korábban is hírbe hozták. Egy alkalommal együtt látták őket egy brentwoodi edzőteremben, ahová nem mellesleg Brooklyn szülei is gyakran járnak. Miután a „randi” kitudódott, a fiatal színésznő egy interjúban azt mondta, hogy rendkívül elbűvölőnek találja a nála két évvel fiatalabb fiút, akivel imádnak együtt gördeszkázni.

Mit szól fiúk első szerelméhez David és Victoria ? „Brooklynt egyikük mindig elkíséri, bárhova is megy. De most teljes a bizalom, találkoztak már Chloë-val, akit nagyon szimpatikusnak találtak, így gyakran engedik el őket kettesben”- mondta a család egyik barátja.

Chloë-t, akit A leleményes Hugo című filmből ismerhetünk, hamarosan újra a mozivásznon láthatjuk. Szeptember 25-én mutatják be itthon Ha maradnék című filmjét.