Férje posztolt bikinis fotót Cindy Crawfordról

2015. február 17.
"Ő virágokat kapott, én meg őt" – ezzel a szöveggel posztolt bikinis fotót feleségéről Cindy Crawford férje, Rande Gerber. A kép válaszként is értelmezhető a Cindyről napvilágot látott retus nélküli fotóra.

Pénteken napvilágra került egy retus nélküli fotó Cindy Crawfordról (egy 2013-as sorozatból, amely a Marie Claire mexikói kiadásának készült), amely óriási vihart kavart. Tévesen több helyen is azt írták, hogy a kép a következő amerikai Marie Claire-ben fog megjelenni és sokan méltatták a szupermodellt, hogy hozzájárul a retus nélküli fotó közléséhez. A kép valójában nem most készült, hanem valaki most szivárogtatta ki a 2013-as sorozat retus nélküli verzióját.

„Mindegy is, hogy honnan származik, de a kép igazi, őszinte és nagyszerű” – írta a fotóról az amerikai Marie Claire online kiadása, ahol tisztázták, hogy a kép egy kiszivárogtatott fotó, és nem az áprilisi lapszámhoz fotózták.

Egy nappal később, Valentin-napon, Rande Gerber, Cindy Crawford férje az Instagramon posztolt fotót a feleségéről. „Ő virágokat kapott, és meg őt” – írta a fotó mellé, amelyen Cindy apró bikiniben napozik egy medence mellett. Bár erre direkt nem utal, de a fotó válaszként is értelmezhető a pénteken napvilágot látott retus nélküli magazinfotóra.