Coachella: így fesztiváloznak a sztárok

2015. április 16.
Manapság a világ legmenőbb zenei eseményének számít a kaliforinai Coachella - a sztárok pedig egymást túllicitálva partiznak a fesztiválon.

Mihalik Enikő

Májusi címlaplányunk, Mihalik Enikő modell barátnőivel, Sara Sampaióval és Josephine Skriverrel utazott a fesztiválra. (Enikővel készült 15+1 kérdéses villáminterjúnkat is olvasd el!)

@mreniko

Alessandra Ambrosio

Kisfia, Noah születése óta nem volt olyan év, hogy ne tette volna a tiszteletét a Coachellán – a legtökéletesebb fesztiválszerkókat pedig idén is a Victoria’s Secret angyalán láthattuk viszont.

@angelalessandra

Brooklyn Beckham

David Beckham 16 éves fia nemrég kapta meg az első komolyabb modellmunkáját: a Reserved tavaszi-nyári kampányának az arca lett. Többek között ezt is ünnepelte a kaliforniai indie fesztiválon.

@brooklynbeckham

Fergie

A 40 éves énekesnő sem veti meg a jó partikat, így szinte természetesnek vehettük, hogy a Coachellán is felbukkan majd: igaz, azon kicsit meglepődünk, hogy a barna, 4820$-os (kb. 1 300 000 Ft) Alberta Ferretti bőrmellényét nem sajnálta felvenni a buliba.

@fergie

Katy Perry

A mesés ízléséről híres énekesnő kivételesen nem fellépni, hanem szórakozni ment a fesztiválra, ahol egy aranyos kis cápás kuka mellett fotózkodott.

@katyperry

Rosie Huntington-Whiteley

Az év modelljének választott brit szőkeség egy lenge, nyárias Chloé ruhában bulizott a fesztiválon.

@rosiehw

Kendall Jenner

A 2015-ös év egyik nagy modellszenzációjának kikiáltott Kendall Jenner is tiszteletét tette az év egyik legnagyobb buliján – húgával Kylie-val és Hailey Baldwinnal együtt.

@kendalljenner

Beyoncé

A popdíva ebben a merészen felsliccelt ruhában partizta végig a Coachellát.

@beyonce