Hírességek a H&M Los Angeles-i ünnepi vacsoráján

2017. április 04.
Los Angelesben, egy exkluzív vacsorán mutatta be tegnap a H&M kreatívigazgatója, Ann-Sofie Johansson és a kampány arca, a filantróp modell, Natalia Vodianova a H&M 2017-es Conscious Exclusive kollekcióját, ami a fenntarthatóság jegyében született.

Az eseményen olyan sztárok vettek részt, mint Chrissy Teigen, Orlando Bloom, Hailey Baldwin, Kate Mara, Sasha Lane és Lucky Blue Smith, akik mind a legújabb kollekció darabjait viselték, ami április 20-ától lesz kapható a kiválasztott üzletekben és online.

Chrissy Teigen

Kate Mara

Lucky Blue Smith és Stormie Brie

Orlando Bloom

A Conscious Exclusive egy olyan high fashion kollekció, amelynek minden darabja fenntartható anyagokból készült. A H&M célja, hogy a divatos és fenntartható forrásból származó és innovatív anyagokból készült ruháival hozzájáruljon a fenntartható divat jövőjéhez. Idén ráadásul férfi- és gyerekruhákkal is bővült a kollekció, valamint a női vonal tartalmaz egy organikus parfümöt is.

„Büszke vagyok arra, hogy a H&M Conscious Exclusive kampányának arca lehetek. Csodálatos látni a fenntartható anyagok terén elért fejlődést, ami egy fenntarthatóbb jövő felé vezet a divat világában” – mondta Natalia Vodianova.

„A Conscious Exclusive lehetőséget ad nekünk olyan darabok megteremtésére, amik egyszerre korszakalkotóak és gyönyörűek. Ez remek lehetőség számunkra, hogy megmutassuk, mi minden lehet készíteni fenntartható anyagokból. Vegyük például azt a légies hajtásokkal díszített ruhát, ami BIONIC® anyagból készült” – mondta Ann-Sofie Johansson.

Hailey Baldwin és Chrissy Teigen

A bensőséges eseménynek a SmogShoppe adott otthont, amely az Egyesült Államok egyik legfenntarthatóbb módon tervezett városi helyszíne. A terembe lépve a vendégeket egy különleges installáció fogadta, amelynek középpontjában a kollekció ikonikus darabja, a BIONIC® anyagú pliszírozott estélyi ruha állt, amely újrahasznosított tengerparti műanyaghulladékból készült.

A kollekció április 20-ától lesz elérhető a kiválasztott üzletekben, itthon a Váci1-ben, és online.

#HMConsciousExclusive