Mihalik Enikő ismét a Coca Cola arca

2017. augusztus 22.
Ismét Mihalik Enikő lesz a Coca-Cola kampányának arca. A modell épülethálókról, óriásplakátokról, buszmegállókról és citylightokról mosolyog majd ránk.

Az őszi közterületi márkakampányban nem csak kedvenc szupermodellünket láthatjuk majd; a híresség modelltársaival az esti kikapcsolódásra készülve szürcsöl majd Coca-Cola zero-t.

A tavaszi kampányban már láthattuk Enikőt, ahogy egy elegáns szórakozóhelyen, a bárpultot támasztva iszogatja az ikonikus Coca-Cola italát. Akkor is Byron Mollenido kapta lencsevégre a világszerte ismert és elismert magyar modellt. Most is a főleg Párizsban, Milánóban, Londonban és New Yorkban dolgozó divatfotós készítette Mihalik Enikőről a fényképeket. A szabadtéri, friss és laza kép hátterében ezúttal fővárosunk lesz látható – az ismert magyar látványosság és a magyar szupermodell még közelebb hozza a márkát a hazai rajongókhoz.

Enikő egyébként már tavasszal is boldogan vállalta, hogy ő legyen a Coca-Cola márka magyarországi nagykövete, és örömmel mondott igent a folytatásra is. Budapest a kedvenc városa, így nagyon tetszett neki a fotózás helyszíne, de élvezte az azzal járó munkát is: a júliusi rekkenő hőség ellenére fantasztikus hangulatban töltötték az időt a képen szereplő modelltársaival.

A 2017 elején bejelentett „Egy márka” stratégiának megfelelően a vállalat már nem kezeli külön márkaként a Coca-Cola cukormentes verzióit, hanem a vásárlók kezébe adja a választást. Ez a megközelítés a csomagolástól a reklámokig minden megjelenést érint. A Coca-Cola őszi kampányában Mihalik Enikő szupermodell a cukormentes zeróval jelenik majd meg.