Zséda: „Szeretem a feltűnő darabokat, de a visszafogottság is jellemez”

2017. október 24.
Zsédával, Juhász Annával és Kiss Eszterrel mutatta be legújabb, öt különböző trendre építő őszi-téli darabjait a Pinko új, belvárosi üzletében. A különleges estén a mindig stílusos énekesnő, Zséda egy csodálatos Pinko ruhában vonzotta magára a tekinteteket.

„A színpadon és a magánéletben is gyakran hordom a Pinko ruháit, ugyanis mindig megtalálom azokat a darabokat, melyek éppen a legjobban jellemeznek. Ha feltűnőre vágyok, akkor azt kapok, ha egyszerűre, akkor azt. Sportos és nőies egyben, és ez a kettősség rám is jellemző. A mostani szettem az őszi, a pillanatnyi hangulatom miatt választottam, megidézi a keleti kultúrát, a lazaságot is magában hordozza, miközben az élénk színek mozgalmassá teszik. Szinte bármelyik ruhát el tudtam volna képzelni magamon, de most ez lett a nyerő” – mosolyog Zséda.

A Pinko modern, eklektikus őszi-téli kollekciójában keverednek az elegáns és vakmerő jegyek. Az outfitek az ellentétek találkozására építenek: a fakó színek élénk árnyalatokkal fonódnak össze, az oversize a testhez simuló darabokkal mosódik egybe, ami igazi luxushangulatot kölcsönöz a kollekcióknak. A 90-es évek sportos tréningjei mellett helyet kap az elegáns fekete, a megunhatatlan virágminta, de a puha kötöttek és a pufidzseki sem hiányozhat a polcokról.