Elindult a visszaszámlálás Zsédával

2017. november 13.
Az év végi hajrá a sztárokat sem kíméli. Zsédára, az ÁRKÁD LOOKBOOK címlapsztárjára például különösen mozgalmas hetek várnak.

Augusztusban nagykoncerttel ünnepelte szólókarrierjének 15. évfordulóját, majd elkészítette hetedik kalendáriumát, mely a színek világába kalauzol el. A könyvbemutató után viszont a pihenésé volt a főszerep.

„Imádom Franciaországot, ott mindig tökéletesen ki tudok kapcsolni. Szerencsére a fiunk is már elég nagy ahhoz, hogy élvezze a kulturális látnivalókat, így az őszi szünetet a Riviérán töltöttük. Nizza volt a központ, de sokfelé jártunk, még Monacoba is átmentünk. Jöhetett minden, ahol barangolni lehetett: múzeum, piac, óváros… Tökéletes családi program volt. Muszáj volt feltöltődnöm, mivel miután hazajöttünk, kezdetét is vette a próbaidőszak.”

Az Álomutazó című mesemusicallel Zséda hatalmas fába vágta a fejszéjét, hiszen december 26. és 30. között naponta háromszor lépnek fel az előadással. Hogy bírja erőnléttel a tempót, edzést is váltott. Body art helyett futással kombinált súlyzós edzéseken vesz részt, ha teheti, hetente négyszer. Hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából, személyi edző segítségét kérte. És ne felejtsük el, mindjárt itt a karácsony, amire bizony, koncertektől, premiertől függetlenül is készülni kell.

„Most nehéz lesz mindennel időben meglennem, de nem bánom, mert imádom az adventi időszakot. Élvezem, ahogy ünnepi köntöst ölt az otthonunk. A koszorú az, ami mindig új, de egyébként, bevallom, nem hoz lázba, melyik évben mi lesz az ünnep dekorszíne. Nálunk a hosszú esztendők alatt, közösen összegyűjtött díszek, kiegészítők kerülnek ilyenkor elő. Ezt a karácsonyi hagyománytiszteletet otthonról hoztam: a szüleim fáján is rengeteg olyan dísz van még, amikre gyerekkoromból emlékszem. Az ajándékokat is idejében végiggondoltam már, van egy kis listám, mit kell még elintéznem, kinek milyen meglepetést beszereznem. Jártamban-keltemben mindig kihúzok valamit a teendők közül. De persze ez nem jelenti azt, hogy az utolsó utáni pillanatra nem fog maradni feladat. Ismerve magamat, biztosan, de ha minden jól megy, a nagyján már túl leszek.”

Fotó: Zsólyomi Norbert – ÁRKÁD LOOKBOOK