Nicki Minaj a H&M varázslatos ünnepi kisfilmjében

2017. november 29.
A márka idei ünnepi kampányfilmjének főszereplői nem kisebb sztárok, mint Nicki Minaj, Jesse Williams és John Turturro. A Johan Renck által rendezett kisfilm egy párhuzamos fantáziavilágban játszódó történetet mesél el, ami tele van emlékezetes karakterekkel és egy univerzális üzenettel, azzal, hogy törődjünk egymással.

A történet egy klasszikus tündérmese némi modern csavarral: a kisfilm főszereplője egy hős kislány, aki meg akarja találni Mikulás gonosz testvérét, hogy megmentse az ünnepet az önzőségétől. Nicki Minaj játssza a kislány édesanyját, valamint a fantáziavilág legbölcsebb tündérét, míg Jesse Williams szintén kettős szerepben az apukát és a világ leggyorsabb tündérét alakítja, John Turturro pedig nem más, mint a Mikulás és Mikulás gonosz testvére is.

“Szeretem ezt a kisfilmet, mert benne van az összes fontos karácsonyi üzenet. Szeretem látni, ahogy a kislány jóságával legyőzi az önző gonoszt és azzá a hőssé válik, aki mindannyiunkban ott van. Az ünnepek alatt tele van a levegő varázslattal” – mondta Nicki Minaj, aki igen szexi volt az idei MET gálán is.

A H&M ünnepi női-, férfi- és gyerekkollekciója már kapható az üzletekben és a hm.com oldalon.