Amy Schumer szeretné, ha olyan önbizalma lenne, mint egy férfinak

2018. február 12.
A színésznő Ellen DeGeneres műsorában magyarázott a férfiak mérhetetlenül sok és a nők elkeserítően kevés önbizalmáról, és hogy hogyan fogja ezt az egészet kikarikírozni legújabb filmjében.

I Feel Pretty című filmjében Amy Schumer egy átlagos nőt alakít, aki átlagos nőhöz híven egy csomó önértékelési problémával küszködik. A bomba test és Emily Ratajkowski porcelánbaba arca után vágyakozó nő épp egy spinning órán izzad, mikor váratlanul baleset éri: egy hatalmas eséssel jól bevágja a fejét, és persze onnantól kezdve minden megváltozik. Schumer karaktere egyszerre szupermodellnek érzi magát, annyi önbizalma lesz, hogy simán leinti Naomi Campbellt és olyan komfortosan mozog ruhák nélkül, mint egy gyakorlott aktmodell.

A színésznő nemrégiben Ellen DeGeneres műsorában mesélt a filmről, ahol egyébként a trailert is bemutatták – Schumer viccesen magyarázta, hogy milyen a férfiak magabiztos, önimádó arckifejezése, mikor megpillantják magukat a tükörben, és hogy ezzel szemben mennyire kétségbeesetten és kritikusan szemlélik magukat a nők. Hozzátette, hogy nagyon irigyli a férfiak önbizalmát, új filmjében pedig azzal a gondolattal játszik el, mi lenne, ha a nők is ennyire magabiztosak lennének – ideális esetben persze ehhez nem szükséges nyolc napon túl gyógyuló fejsérülés. Az I Feel Pretty a tervek szerint nyáron kerül majd a mozikba.