Ezért szakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

2018. február 20.
Már másodjára szakadnak meg a szívek Jennifer Aniston válása miatt, és most az is kiderült, mi lehetett az oka az álompár szakításának.

Múlt hét csütörtökön járta be a világot a hír, hogy Jennifer Aniston 2 év házasság után újra válik.  Akik annak idején Brad Pitt miatt keseregtek, most Justin Theroux-t sirathatják. Előző házasságánál egyértelműen a Pitt és Angelina Jolie között szövődő szerelem a válóok, ami akkor annyira megrázta a világot, hogy már komoly pszichológiai tanulmányok születtek róla, miért is azonosul a nők nagy része Anistonnal a „csábító” Jolie helyett.

Jennifer Aniston szerelmi élete azóta már szimbolikus jelentőségre tett szert (talán emlékszünk még a színésznő gyermektelenségén vagy szerelmi csalódásán lamentáló és az ezeket bíráló cikkekre) szóval nem meglepő, hogy újabb szakítása megint megrázta a világot. A házasság vége most talán váratlannak tűnik, (mondjuk mennyire is láthatnánk bele egy híresség életébe?) de egy közeli forrás elárulta, mi lehetett a válás oka.

Állítólag egy banálisnak tűnő, valójában mégis komoly nézeteltérés vezetett idáig, jelesül, hogy Aniston inkább a nyugati parton akart élni, míg Theroux szíve inkább New Yorkhoz húzott. „Justinnak nagyon színes baráti köre van, és kimondottan szereti, hogy nem mind szakmabeliek. Vannak vendéglátós, író, komikus, művész vagy tetováló barátai is. Nagyon vegyes társaság, ez a kapcsolati hálója nincs meg Los Angelesben” – árulta el az egykori pár ismerőse.

A pár végül New Yorkban telepedett le, de a forrás szerint Anistonnak hamar elege lett a magánszféra hiányából és az állandóan utána loholó paparazzikból. Végül visszaköltöztek Los Angelesbe, de ott meg Theroux nem találta a helyét – állandóan ingázni kényszerült a két part között.

Az exek ismerőse szerint persze nem ez az egyetlen probléma vezetett a váláshoz, de azt mondja, a költözködési dilemma is komoly szerepet játszott benne, hogy Aniston és Theroux szép lassan elhidegültek egymástól.

Fotó: Profimédia – Red Dot