Brad Pitt bocsánatot kért Jennifer Anistontól a csúnya válásért

2017. szeptember 06.
Tizenkét évvel az egész Hollywoodot megrázó szakítás után a nemrég újra elvált Brad Pitt négyszemközt kért bocsánatot Anistontól.

Brad Pitt és Jennifer Aniston 1998-ban találkoztak a Jóbarátok egyik epizódjának forgatásán, két évvel később pedig már össze is házasodtak. Ettől a ponttól fogva ők lettek Hollywood legújabb kedvenc párosa, az emberek pedig jobban örültek a két színész házasságának, mint saját esküvőjüknek.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Aztán jött Angelina Jolie, és vele valóra vált a legtöbb nő archetipikus rémálomképe: az egzotikus, dús ajkú Idegen Nő, aki elveszi a tisztességes nők tisztességesnek hitt férjét. A válásról nemcsak bulvárlapok cikkeztek, de komoly lapok elemezték: sokan foglalkoztak feminista szempontból a témával, majd elkezdték védelmükbe venni a folyamatosan lesajnált Anistont, aki a kéretlen vállsimogatások fogadása helyett inkább összejött Justin Theroux-val, és köszöni szépen, tökéletesen boldog. (A gyerek nélkül is.)

Az új ikonikus pár Brangelina lett, és az Aniston-pártra illetve Jolie-pártra szakadt emberiség is elásta lassan a csatabárdot. Az elmúlt időszakban már Pitt újabb válása zengett a sajtóban, ahol elsősorban Jolie problémáit és a gyerekek nevelésének kérdéseit vesézték ki. És bár a színésznek úgy tűnik, egyszer sem adatott meg a csendes válás, most mégis megpróbált szépíteni a dolgokon, 12 év után ugyanis most először kért bocsánatot Anistontól azért, ahogy a szakítás lezajlott.

Brad Pitt egy közeli forrás szerint intim beszélgetésre találkozott Jennifer Anistonnal, ahol elmondta a színésznőnek, sajnálja, hogy nem volt jelen a házasságban és hogy együttlétük alatt alkoholproblémákkal küzdött, sokat füvezett és állandóan passzív volt. A férfi állítólag azért is bocsánatot kért, hogy elhagyta Anistont Angelina Jolie-ért. Pitt egyébként mostanában terápiára is jár második exfeleségével, hogy megpróbálják helyrehozni viszonyukat.