5 sztárpár, akinek véget ért a szerelme 2017-ben

2017. december 27.
Könnyen azt hihetnénk, hogy a hollywoodi álomszerelmeken nem fog semmilyen rontás, pedig idén is sok sztárpár kapcsolata futott zátonyra. Ezek voltak 2017 nagy szakításai.

Chris Pratt és Anna Faris

Annyira jó fejek voltak, hogy az egész világ sajnálkozott a váláson. Augusztusban mi is megírtuk, hogyan reagált Faris a nyolc évig tartó házasság végére.

Robert Pattinson és FKA Twigs

Még alig hevertük ki, hogy az Alkonyat-filmek sztárja szakított filmbeli partnerével, Kristen Stewarttal, októberben kiderült, hogy Pattinson felbontotta eljegyzését FKA Twigs énekesnővel.

Selena Gomez és The Weeknd

Szintén egészen friss hírről van szó, és már azt is tudni lehet, hogy Selena Gomez visszatért régi szerelméhez, Justin Bieberhez.

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky

A szakítás hírére sokan viccelődtek azzal, hogy biztosan Aronofsky anyám! című filmje verte ki a biztosítékot Lawrence-nél, amiben az alkotó főhős nem tud megelégedni a (Jennifer Lawrence által megformált) szerelme odaadásával. Közeli források szerint egyébként az exek továbbra is jó viszonyban vannak.

Scarlett Johansson és Romain Dauriac

Johansson és francia újságíró férje, Romain Dauriac idén januárban váltak el, 5 év együttlét után. 2014-ben házasodtak össze, röviddel Rosie nevű kislányuk megszületése után.

 

Fotók: Profimedia – Red Dot

Popsugar