Így edzett Alicia Vikander, hogy Lara Croft lehessen

2018. március 22.
Az új Tomb Raider filmben már csak a végeredményét láthatjuk Alicia Vikander kőkemény edzésének, de a színésznő most azt is elárulta, hogyan dolgozott az akcióhős-testalkatért.

Már mozikban az új Tomb Raider film, amiben Angelina Jolie után Alicia Vikander kelti életre a videojátékból kilépett akcióhős, Lara Croft alakját. Már az előzetesben látszott, hogy az inkább finom, törékeny jelenségnek látszó Vikander őrült tempóra kapcsolt, hogy szálkás izmokat szedjen magára, végül pedig talán még Jolie-nál is hitelesebb Lara lett belőle.

Persze ez nem volt egyszerű folyamat. Vikander nemrégiben egy interjúban árulta el, hogy a filmhez négy hónapon keresztül minden egyes nap edzenie kellett – így sikerült is kb. 5-5,5 kiló izomtömeget magára szednie.

A színésznőnek egyébként olyannyira nem volt ellenére a kíméletlen edzés, hogy úgy döntött, a forgatás után is folytatja, mert nagyon megtetszett neki, hogy ennyire aktívnak és erősnek érezheti magát. Azért az interjúban mindenkit megnyugtatott: néha még ő is eszik pizzát!