Margot Robbie alakítja majd Polanski meggyilkolt feleségét az új Tarantino-filmben

2018. május 11.
Most már biztos, hogy Margot Robbie is az új Tarantino-filmet fogja erősíteni, méghozzá nem is akármilyen szerepben!  

Az utóbbi időben hihetetlenül feltörő színésznő a Once Upon a Time in Hollywood filmben Roman Polanski lengyel rendezőóriás meggyilkolt feleségét, Sharon Tate színésznőt fogja megformálni. Már külsőre is megkapó a hasonlóság a két nő között, így már alig várjuk, hogy mit hoz ki a szerepből az ausztrál színésznő.

Fotók: Profimedia

Robbie az IndieWire-nek egy interjúban azt is elmondta, hogy mint sok más színésznek, természetesen neki is a bakancslistáján volt, hogy egyszer Tarantino rendezhesse, így különösen nagy az öröm, hogy ez az álom most valósággá válhat. Ráadásul a szőke színésznő olyan színészgárdával fog együtt dolgozni, amiben Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Burt Reynolds is benne van.

Egyelőre még nem tudni biztosan, de Kurt Russel, Tim Roth és Michael Madsen színészi alakítására is lehet számítani a film kapcsán, akik egyébként már Tarantino számos filmjében feltűntek. Azt pedig, hogy ki fogja játszani a Sharon Tate meggyilkolásáról és a Manson banda történetéről szóló filmben magát a szektavezért, Charles Mansont, nem lehet még tudni. Egyes vélemények szerint az is meglehet, hogy egyáltalán nem is fog megjelenni ő maga a filmben és csak a többi szál kontextusában fog kirajzolódni Manson szelleme.