Exkluzív interjú A Partiállat fiatal sztárjaival

2018. május 29.
Vida Virág Los Angelesben beszélgetett A Partiállat című film három fiatal főszereplőjével, a főgonoszt alakító Debby Ryannel, a jóindulatú naivát játszó Jessie Ennissel és a Melissa filmbeli szerelmével, a jóképű Luke Benwarddal a Warner Brothers és az InterCom szervezésében.

A diplomaosztók és a ballagások kellős közepén robbant be Melissa McCarthy legújabb filmje, A Partiállat a mozikba. A filmbéli Deana (Melissa McCarthy) úgy húsz évet ugrik vissza az időben, amikor egy magánéleti válság miatt úgy dönt, hogy visszaül az iskolapadba és befejezi az abbamaradt tanulmányait. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy Deana ugyanazon a főiskolán kezdi a szemesztert, ahová lánya is beiratkozott. A mama viszont hamar a főiskolai bulik legnagyobb partiarcává változik, barátokra, ellenségre és romantikára is talál. Melissa McCarthy brillírozik a szerepben fiatal kollégái közt.

Mi velük, a három fiatal főszereplővel, a főgonoszt alakító Debby Ryannel, a jóindulatú naivát játszó Jessie Ennissel és a Melissa filmbeli szerelmével, a jóképű Luke Benwarddal beszélgettünk a Warner Brothers és az InterCom szervezésében, Los Angelesben.

Újságírónk Vida Virág Luke Bernearddal!

Fotók: Profimédia – Red Dot, Vida Virág