Istenien áll a retro Brad Pittnek és Leonardo DiCapriónak

2018. június 28.
Itt van az első fotó Tarantino legújabb filmjének forgatásáról, és egyszerűen imádjuk a két sztárszínész hetvenes éveket idéző outfitjét.

Már akkor lázba jöttünk, mikor megtudtuk, hogy Quentin Tarantino Brad Pittet és Leonardo DiCapriót választotta új filmje főszereplőinek, de elnézve a két sztár filmbeli szerkóját már biztosak vagyunk benne, hogy a Once upon a time in Hollywoodot nem szabad kihagyni!

Leonardo DiCaprio zseniális fotót posztolt a forgatásról, ahol a hetvenes éveket megidéző szerkókban feszítenek. Brad Pitt vintage farmerösszeállítást, Leo pedig egy elég meredek égetett narancsszínű zakót visel fáradt napsárga garbóval!

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

A film egyébként a hírhedt Manson-szekta gyilkosságát dolgozza fel, és már azt is tudni lehet, hogy Margot Robbie alakítja majd Polanski meggyilkolt feleségét. DiCaprio Rick Daltont, az egykor híres, de már lecsúszóban lévő western-sztárt formálja meg, Pitt pedig az ő kaszkadőre lesz, a két férfi pedig teljesen véletlenül keveredik majd a Mason-féle gyilkosságokba.

A filmet a tervek szerint 2019. augusztus 9-én, a Manson-család nagy mészárlásának 50. évfordulója alkalmából mutatják majd be.