Rihanna párkapcsolati tanácsát mindenkinek meg kellene fogadnia

2018. augusztus 05.
A világ issza Rihanna szavait, most pedig tényleg érdemes rá figyelni, ugyanis nagyon fontos párkapcsolati tanácsot osztott meg az énekesnő.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Rihanna nemrégiben vékony szemöldökeivel bolondította meg az internetet, de van valami sokkal fontosabb, ami miatt megéri odafigyelni rá. A Vogue szeptemberi számában ugyanis sokkal érdekesebbek Rihanna szavai, mint azok a pengevékonyra szedett szemöldökök.

A fiatal énekesnő beszélt például a modern párkapcsolatokról, ennek kapcsán pedig nagyon is fontos és tanulságos gondolatokat fogalmazott meg: „Azt hiszem, rengetegen úgy vannak vele, hogy megismerkednek valakivel, aztán inkább azzal az ideával járnak, ami a másik emberből lehetne szerintük. De az az ember sosem bukkan elő, így végül csak dühösek és csalódottak lesznek.”

Rihanna persze nem azt mondja, hogy az emberek nem képesek a változásra, inkább csak azt, hogy ne a másik idealizált énjébe szeressünk bele, és ne úgy álljunk a másikhoz, mint valami képlékeny alapanyaghoz, amit majd a kedvünkre formálunk: „Az ember mindig változhat előnyére és hátrányára, de alapvetően úgy kell elfogadnod őt, ahogy megismerkedsz vele.”