Rihanna párkapcsolati tanácsát mindenkinek meg kellene fogadnia

2018. augusztus 05. |

A világ issza Rihanna szavait, most pedig tényleg érdemes rá figyelni, ugyanis nagyon fontos párkapcsolati tanácsot osztott meg az énekesnő.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Rihanna nemrégiben vékony szemöldökeivel bolondította meg az internetet, de van valami sokkal fontosabb, ami miatt megéri odafigyelni rá. A Vogue szeptemberi számában ugyanis sokkal érdekesebbek Rihanna szavai, mint azok a pengevékonyra szedett szemöldökök.

A fiatal énekesnő beszélt például a modern párkapcsolatokról, ennek kapcsán pedig nagyon is fontos és tanulságos gondolatokat fogalmazott meg: “Azt hiszem, rengetegen úgy vannak vele, hogy megismerkednek valakivel, aztán inkább azzal az ideával járnak, ami a másik emberből lehetne szerintük. De az az ember sosem bukkan elő, így végül csak dühösek és csalódottak lesznek.”

Rihanna persze nem azt mondja, hogy az emberek nem képesek a változásra, inkább csak azt, hogy ne a másik idealizált énjébe szeressünk bele, és ne úgy álljunk a másikhoz, mint valami képlékeny alapanyaghoz, amit majd a kedvünkre formálunk: “Az ember mindig változhat előnyére és hátrányára, de alapvetően úgy kell elfogadnod őt, ahogy megismerkedsz vele.”

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Szőkén tér vissza Zayn Malik új klipjében Gigi Hadid

Szőkén tér vissza Zayn Malik új klipjében