Taroltak a fekete kisestélyik az Aranyélet premierjén

2018. szeptember 25.
Ugyan a nyilvános, online vetítésre még október 14.-ig várni kell, tegnap este díszbemutatóval ünnepelte az Aranyélet stábja harmadik, és egyben befejező évadát. A premiernek a Mom Kultúrális Központ adott otthon, a bevonuláson pedig a Larus étterem előtt kaptuk lencsevégre a sorozat szereplőit. Lássuk, mit viseltek az Aranyélet színésznői és színészei a vörös szőnyegen!

A Miklósi család biztosan összebeszélt, akárcsak a harmadik évad legtöbb szereplője, ugyanis nagyrészük az all-black összeállításokat részesítette előnyben az estére. Míg Ónodi Eszter egy Cselényi Eszter által megálmodott Celeni estélyiben jelent meg, Döbrösi Laura egy tőle már egészen megszokott, extravagáns Je Suis Belle kapucnis kreációban állt a kamerák elé. Olasz Rentó és Thuróczy Szabolcs egyaránt a 4skandinaviából választottak öltönyt, ami nem is olyan meglepő az „apa-fia” párostól.

Kakukktojásnak talán csak Jakab Erika főhadnagyot alakító Danis Lídia, és a harmadik évad új szereplője, Bakonyi Csilla számított, akik fehérrel törték meg a „sötétséget”, Konsanszki és Tomcsányi ruhában.

A díszbemutatón az HBO ünnepelt színésznője, Marozsán Erika is tiszteletét tette, akit hamarosan új filmjében, a Paraziták a Paradicsomban is láthatunk.

Farkas Franciska az estére a Televíziós Újságírók Szövetségének Gáláján elnyert díját is magával hozta, amit büszkén mutatott meg nekünk is.

Az Aranyélet szerelmespárt alakító karakterei a fotófal előtt sem szégyenlősködtek, Olasz Renátó Staub Viktóriával, Döbrösi Laura Rajkai Zoltánnal pózoltak karöltve a fotósok nagy örömére.

12 fotó megtekintése

Ha kíváncsi vagy, melyik magyar tervezők kreációit választották még az Aranyélet szereplői, kattinst a galériára!

A harmadik évad első epizódja október 14.-én lesz elérhető az HBO Go-n. Addig is nézd meg a sorozat előzetesét!

Fotók: Bodnár Zsófi