Johnny Depp lányával járhat Timothée Chalamet

2018. október 05.
A Szólíts a neveden! óta rengetegen ácsingóznak a fiatal francia-amerikai szépfiú, Timothée Chalamet szívére, de most úgy tűnik, Lily Rose Deppnek sikerült lecsapnia rá.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Rossz hírünk van mindenkinek: Timothée Chalamet foglalt. Legalábbis ezt suttogják, ugyanis a 22 éves Oscar-jelölt ügyeletes szépfiút nemrégiben meglehetősen intim kávézgatáson kapták Johnny Depp lányával, a modellként dolgozó Lily Rose Deppel. Sőt, szemtanúk azt is látták, ahogy Chalamet a nyílt utcán magához húzta a lányt és néhány percen keresztül forró csókokat váltottak.

A páros a hírek szerint új közös Netflixes sorozatuk, a The King forgatásán jött össze, de egyelőre még nem tudni semmi biztosat a románcról. A Szólíts a neveden! sztárját korábban már hírbe hozták Madonna Lourdes nevű lányával is, de Timothée mindig ügyel rá, hogy nagyon szűkszavúan fogalmazzon, ha a szerelmi életéről faggatják.

Nem sokára egyébként újra láthatjuk Timothée-t a Beautiful Boy című filmben, ami egy drogfüggő srác és édesapja kapcsolatát követi majd.