Zséda jótékonysági gardróbvásárt tart

2018. december 06.
Az énekesnő december 9-én jótékonysági vásárt szervez, amelynek teljes bevételét jótékony célra fordítja, állami gondozásban élő gyermekek karácsonyi álmait váltják belőle valóra.

Sokkoló, de igaz, az olaj után a divat a második legszennyezőbb iparág a földön, irtózatos túltermelésével a katasztrófa felé sodorja bolygónkat. Miközben mind vágyunk a szépre, az újra, muszáj elgondolkozni, kell-e mindaz, amit felhalmozunk, valóban szükséges e az állandó vásárlás. Hogyan lehet mindezt etikusan, a jövőnek, gyermekeink jövőjét  is szem előtt tartva megvalósítani? Zséda énekesnőként nap mint a színpadon áll csinosan, divatosan, és mostanában egyre inkább foglalkoztatja az a kérdés, hogy ne lépje át az etikus határokat.

„Mindig törekszem arra, hogy minőséget vásároljak, egy jó anyagból készült időtlen, klasszikus darabot akár 10 év elteltével is elő lehet venni a szekrényből – meséli Zséda. – Előnyben részesítem a hazai tervezőket, mivel kis kollekciókkal dolgoznak, náluk nem képződik felesleg, ami aztán a szemétégetőben köt ki egy, egy szezon elmúltával. Ezért is választottam 2019-es kalendáriumom témájául a hazai divatot. Nagyon szeretném közelebb hozni a hazai tervezőket a közönséghez. Édesanyámtól tanultam, hogy attól még, mert valami használt, nem értéktelen. Ő valahogy mindig  csoda dolgokra akad second hand üzletek polcain. Ez utóbbit szeretném  tovább gondolni, megmutatni. Összefogtunk néhány hazai tervezővel, és december 9-én a BB’z bárba elhozunk  jó pár klasszikus vagy akár ikonikus darabot, hogy a vásárlók kedvükre válogathassanak  belőlük, akár az ünnepi alkalmakra is. A jótékonysági vásár teljes bevételét jótékony célra fordítjuk, állami gondozásban élő gyermekek karácsonyi álmait váltjuk belőle valóra.”

Időpont: december 9.  11.00-18.00 Helyszín: BB’Z Bár