5 tény, amit nem tudtunk Amber Heardról

2018. december 14.
Január-februári címlapsztárunk, Amber igazi kaméleon: bőkezű jótékonykodó, de a drága ruhák szerelmese, örök lázadó, de klasszikus szépség is... Összegyűjtöttünk 5 érdekességet róla, mely egy kicsit segíthet megérteni az Aquaman sztárjának világát. 

1. Iskola

Amber otthagyta a középiskolát, és csak egy levelező kurzus keretében szerezte meg a szükséges papírokat. Ez viszont nem azt jelenti, hogy nem érdekli őt a tanulás! Például spanyolul folyékonyan beszél, de jelelni is tud. Sőt életmentő képesítése is van!

2. A híres válás

Johnny Deppel való válást követően Amber nem szokványos módon fektette be a válásból származó vagyonát. A mintegy 7 millió dollárt ugyanis a színésznő eljótékonykodta – többek között civilszervezetek, gyermekkórházak és családon belüli erőszak áldozatai kaptak a szép kis összegből.

3. Erőszakbotrány

Heardet egyszer letartóztatták a családon belüli erőszakért, melyet volt partnere, Tasya van Ree ellen követett el. Azért vették őrizetbe 2009-ben a színésznőt, mert állítólag erőszakosan megragadta Van Ree karját. A vádakat viszont nemsokkal később ejtették és Tasya azt nyilatkozta, „félreértelmezte” akkori barátnője gesztusait.

4. Shoppingkirálynő

Az amerikai színésznőkről gyakran feltételezzük, hogy szórják a pénzt a szebbnél szebb divatos holmikra. Amber sem kivétel, bírósági dokumentumok szerint havonta mintegy 2000 dollárt költ göncökre. Azt is tudjuk, hogy a nagyon extrém darabokról sem retten vissza, gondoljunk csak a legújabb dobására, az Aquaman londoni premierszettjére…

5. Sokatmondó tetoválások

Amber számára a tetoválás önkifejezés. Különösen kedveli a verstetkókat, az egyik legújabb tetkója például egy perzsa költő, Omar Khayyam tollából származik, és körülbelül annyit jelent, hogy ‘Mivel a világ sorsa a semmi,/ amíg el nem porladsz te is, légy boldog’.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Interjúnkat Amber Hearddel keresd a januári-februári Marie Claire-ben!