Kate Hudson szoptatós fotóját imádja az internet

2019. január 15.
Egyre több sztáranyuka vállalja a közösségi médiában a szoptatós fotókat, hogy így is normalizálják ezt a teljesen természetes, de még mindig tabusított helyzetet. Kate Hudson ráadásul azt is megmutatta, hogyan jön ez össze a munka világával.

Még alig eszméltünk fel Rachel McAdams vagány fotójából, amin Versace cuccokban és mellszívóval a mellén pózol a Girls Girls Girls magazinnak, máris itt egy újabb híresség, aki kiáll a szoptatás mellett. Persze ez mostanában egyre gyakoribb, mégis továbbra is fontos ügy, hiszen a nyilvános szoptatás mellett kampányoló sztárok és civil anyukák híreivel párhuzamosan még mindig hallani olyasmit, hogy eldugott raktárhelyiségekbe száműzik a plázákban, üzletekben szoptató édesanyákat.

Kate Hudson insta-fotója ráadásul nemcsak a szoptatás természetességére hívja fel a figyelmet. A színésznő ugyanis munkahelyén szoptatta meg három hónapos kislányát, Rani Rose-t, a képhez pedig az alábbi szöveget fűzte: „amikor dolgozol, de a bébinek ennie kell”. A 39 éves anyuka tehát nem csinált nagy ügyet a dologból, egyszerűen megmutatta, mennyire magától értetődő dologról van szó, vagy legalábbis mennyire magától értetődő lenne.

A kép láttán édesanyák százai kommenteltek a közösségi médiában, megköszönve Hudsonnak, hogy kiállt az édesanyákért és hogy ezzel is erősíti a dolgozó kismamák képét.